Dolar 32,5383
%0.16
Euro 34,9025
%-0.2
Altın 2.437,320
%0.05
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Karabağ: 'İyi ve kötü gününüzde yanınızdayız'

Başkan Karabağ: 'İyi ve kötü gününüzde yanınızdayız'

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçede faaliyet gösteren yöre derneklerinin düzenlediği etkinliklerinde hemşerilerini yalnız bırakmadı. Başkan Karabağ yöre dernekleriyle piknikte buluştu

  • Ege Postası
  • 26.05.2015 - 09:28
Başkan Karabağ, ilk olarak Sasalı’da Diyarbakır Erenler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin ardından da Bayraklı sahilinde Afyonkarahisar –Evciler Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği pikniğe katıldı. Başkan Karabağ, “İyi gününüzde de kötü gününüzde de yanınızdayız” dedi.  

Başkan Karabağ, Sasalı piknik alanında Bayraklı Diyarbakır Erenler Kültür ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği etkinlikte vatandaşlarla sohbet etti, yöresel yemekleri tattı. Bayraklı Diyarbakır Erenler Kültür ve Dayanışma Derneği üyelerinin demokrasi savaşçısı olduğunu belirten Başkan Karabağ,  “Her zaman Atatürk’ten yana Cumhuriyetten yana tavır aldığınızı biliyorum. Ben de belediye başkanı olarak sizlerin her zaman yanınızdayım” dedi.

İYİ VE KÖTÜ GÜNÜNÜZDE SİZİNLEYİZ

Başkan Karabağ daha sonra Bayraklı sahilinde piknikte buluşan Afyonkarahisar - Evciler Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Piknikte vatandaşlarla sohbet edip bol bol fotoğraf çektiren Karabağ, Afyonkarahisar Evciler’den gelen miniklerin sergilediği halk oyunları gösterisini izledi. Evciler’in meşhur katmer ve haşhaşlı ürünlerin sergilendiği piknik, şölen havasında geçti. Bayraklı’da bulunan tüm yöre derneklerinin iyi ve kötü gününde yanında olduklarını söyleyen Başkan Karabağ, “Tüm yöre derneklerine eşit mesafede yaklaşıyor onların ihtiyaç duyduğu konuları kısa sürede çözüme kavuşturarak yardımcı oluyoruz” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.