Dolar 32,5747
%0.11
Euro 34,9940
%0.47
Altın 2.424,360
%0.05
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Karabağ, 23 mahalle muhtarıyla bir araya geldi

Başkan Karabağ, 23 mahalle muhtarıyla bir araya geldi

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Dünya Barış Anıtı’nda muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarların sorunlarını birinci ağızdan dinleyen Başkan Karabağ, “Muhtarlar bizim gözüm, kulağımız… Her biri belediyenin temsilcisi. Bayraklı’da mutlarla belediye el ele çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

  • Ege Postası
  • 27.01.2015 - 10:52
Bayraklı Belediyesi muhtarlar masasının organize ettiği kahvaltıya toplantıya Belediye Başkanı Hasan Karabağ, 23 mahalle muhtarı, başkan yardımcıları ve müdürler katıldı. Buluşmada, muhtarlar tek tek söz alarak mahallerindeki sorunları anlatarak, isteklerini iletti.

MUHTARLARLARLA BELEDİYE EL ELE!

Başkan Karabağ, belediye bünyesinde gençlik, site sakinleri ve muhtarlar masası kurduklarını hatırlatarak, “Muhtarlarımızla aramızda iletişim sorununun yaşanmaması adına muhtarlar masası kurduk. Bu masa sayesinde muhtarlarımız sıkıntılarını bize daha rahat bir şekilde iletme imkanına kavuştu.  Gelen taleplerin her birini not ettik. Sorunların çözümleri konusunda fikir yürüttük. Bu toplantıları iki ayda bir zaten yapıyoruz. Muhtarlarımızın sorunları hepimizin sorunlarıdır. Onlar bizim gözümüz, kulağımız… Muhtar arkadaşlarımız mahallerde belediyemizin birer temsilcisi gibi. Bize ilettikleri problemlerin çözülmesi için elimizden geleni yapıyoruz, yapacağız. Bayraklı’da mutlarla belediye el ele çalışmalarını sürdürüyor” dedi.   


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.