Dolar 32,3690
%0.16
Euro 35,0130
%-0.15
Altın 2.325,620
%0.22
Bist-100 9,10
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Ince Iddialari Yanitladi

Başkan Ince Iddialari Yanitladi

  Antalya Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet İnce, reklam alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle oda üyelerinin bir firmaya ait bina önünde eylem yaptığını hatırlatarak, “Bu problemin çözümü kendilerinin...

  • Ege Postası
  • 22.01.2014 - 16:02
  Antalya Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet İnce, reklam alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle oda üyelerinin bir firmaya ait bina önünde eylem yaptığını hatırlatarak, “Bu problemin çözümü kendilerinin sergilediği tavır sebebiyle artık uzlaşmacı yollarla çözülemeyecek bir hal almış olup yasal yollarla çözülmeye çalışılacaktır" dedi.

Antalya Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet İnce, avukatı Elçin Erol Şendil ile oda binasında basın açıklaması yaptı. İnce oda üyesi bir grup otobüs hat sahibinin, reklam alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle dün reklam şirketine ait bina önünde eylem yaptığını hatırlattı. Medya Sen firması ile 200'den fazla üye esnafın araçlarının dış alanlarının reklam amaçlı kullanımıyla ilgili sözleşme imzalandığını anlatan İnce, firmanın 166 bin 100 lira kalan ödemesini yapmadığını bunun da noter aracılığıyla ihtarname gönderilerek duyurulduğunu söyledi.

Oda üyelerine eylemden bir gün önce firma yetkilileri tarafından reklam ücretinin kendisine ödendiği konusunda mesaj gönderildiğini öne süren İnce, “Bunun üzerine dün bazı üyeler odaya gelmiş bana ödeme alıp almadığımı sormuşlardır. Ben de almadığımı söyleyince üyelerimizden bir grup söz konusu firma yetkilileriyle görüşmek üzere Medya Sen firmasına gitmiştir. Firma yetkililerinin görüşmek istememesi üzerine kendilerince haklı olarak tepki göstermişler. Her ne kadar karşı taraf aksini savunsa da üyelerimizin gösterdiği bu tepki tarafımın yönlendirmesiyle olmamıştır" diye konuştu.

Reklam firmasının borcunu ödememek için esnafı ve kendisini suçlu göstermeye çalıştığını belirten İnce, firma yetkililerinin kendisine yönelik cep telefonu, kredi kartı borcu ödemesi, araba gibi istekte bulunduğu yönünde belirtilen iddiaların asılsız olduğunu söyledi. Firma yetkililerinden oda üyelerine sözleşmeye istinaden verilmek üzere bir miktar ödeme yaptığını bunların da belgelerinin bulunduğunu vurgulayan Mehmet İnce, “Gerek odalarımızın gerek de üyelerimizin problemi Medya Sen isimli firmayladır. Bu problemin çözümü kendilerinin sergilediği tavır sebebiyle artık uzlaşmacı yollarla çözülemeyecek bir hal almış olup yasal yollarla çözülmeye çalışılacaktır" dedi. (FOTOĞRAFLI)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.