Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan İduğ'dan TV35 ve Egepostası'na ziyaret! Deprem çantası hediye etti

Başkan İduğ'dan TV35 ve Egepostası'na ziyaret! Deprem çantası hediye etti

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, yılbaşı öncesi TV35 ve Egepostası'nı ziyaret etti. Başkan İduğ, yaşanan depremin ardından AKUT ile birlikte çalışma başlattıklarını belirterek, “AKUT ile Bonrova Belediyesi olarak bir iş birliğine girdik.Bu kapsamda eğitimlere başlayacağız." dedi. Öte yandan İduğ, AKUT’un Acil Durum Çantasını da sembolik olarak hediye etti.

  • Ege Postası
  • 29.12.2020 - 14:54

EGEPOSTASI- Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, yılbaşı öncesi TV35 ve Egepostası'nı ziyaret etti. 

Ziyarette ülke gündemine ve Başkan İduğ'un Bornova'da yürüttüğü çalışmalar hakkında sohbet edildi.

Bornova Belediyesi ve Arama Kurtarma Derneği AKUT iş birliğiyle yeni bir proje daha hayata geçiyor. Bornova Afet Koordinasyon birimini eğitecek olan AKUT, operasyonlarına bu ekibi de götürerek destek alacak.

Projenin detaylarını TV35 ziyareti sırasında TV35 Genel Müdürü Halil Solak ve Genel Koordinatör Özay Yılmaz'a anlatan Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, AKUT’un Acil Durum Çantasını da sembolik olarak hediye etti.

Başkan İduğ, yaşanan depremin ardından AKUT ile birlikte çalışma başlattıklarını belirterek, “AKUT ile Bornova Belediyesi olarak bir iş birliğine girdik. Bu kapsamda eğitimlere başlayacağız. Bunun yanında da halkımıza, muhtarlarımıza deprem çantası dağıtıyoruz. Çantanın içinde deprem anında ihtiyaç olan her türlü malzeme var. İnşallah hiçbir zaman bir afet yaşamayız. Ancak hazırlıklı olmalıyız. Herkesin baş ucunda olması gereken bir çanta" dedi. 

Yeniyıl ile ilgili temennilerde bulunan Başkan İduğ, "2021 yılının önce sağlık sonra huzur getirmesinin temenni ediyorum. Allah bir daha böyle felaketleri bize yaşatmasın. 2021 yılı yakınlarımıza sarılabileceğimiz bir yıl olsun” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TV35 Genel Müdürü Halil Solak, AKUT ve Bornova Belediyesi arasındaki iş birliğinin İzmir ve Türkiye için örnek bir çalışma olacağını söyledi.

Başkan İduğ'un hediye ettiği, AKUT tarafından hazırlanan deprem çantasının içinde radyo, el feneri, düdük, ilk yardım kiti gibi malzemeler bulunuyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.