Dolar 32,4739
%-0.2
Euro 34,9302
%0.29
Altın 2.435,940
%0.53
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Hasan Arslan; “ Engellilere Hizmet Asli Görevimiz”

Başkan Hasan Arslan; “ Engellilere Hizmet Asli Görevimiz”

Çiğli’de faaliyet gösteren Tüm Engelliler İçin Engelsiz Bir Dünya Derneği üyeleri Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Arslan, “Engellilerin sorunu benim sorunumdur. Talepler ve sorunlar en hızlı şekilde çözümlenecektir” dedi.

  • Ege Postası
  • 16.04.2014 - 09:44
İZMİR-Engelli vatandaşların sorunlarının tespiti, ilgili kurum ve kuruluşlara iletilmesi ile çözüme kavuşturulması gibi konularda faaliyet gösteren Tüm Engelliler İçin Engelsiz Bir Dünya Derneği’nin Başkanı Mehmet Aslan, yönetim kurulu ve dernek üyeleri ile birlikte Başkan Hasan Arslan’a tebrik ziyaretinde bulundu. 2007 yılından beri Çiğli’de engellilere hizmet için çalıştıklarını belirten Dernek Başkanı Mehmet Aslan,  engellilerin taleplerinin yerine getirilmesinin önemini vurgulayarak, “Bizlerin zaman zaman bazı sorunları ve talepleri oluyor. Belediyemizin desteğini görmek istiyoruz.  Sıkıntılarımızı Hasan Başkanımıza adaylığı sırasında aktarmıştık. Kendisi bizimle yakından ilgilendi. Birlikte çözüm arayışlarına girdik. Bundan sonra da belediyemiz bizim yanımızda” diye konuştu.
Hem fiziksel hem de zihinsel engellilere hizmet eden bir dernek olduklarını, bu nedenle Çiğli’deki tüm engellilere hitap ettiklerini belirten Dernek Başkanı Aslan, Belediye Başkanı Hasan Arslan’dan özellikle mimari çalışmalarda engellilere yönelik düzenlemelerin oluşturulması gerektiğine dikkat çekti.

“ENGELLERİ ORTADAN KALDIRACAĞIZ”
Şehircilik uygulamalarında engelsiz bir ortam oluşturmaya çalışacaklarını ve engellilerin daha fazla dışarıya çıkmasını sağlayacak hizmetlere özen göstereceklerini ifade eden Başkan Hasan Arslan şöyle konuştu;  “Engellilerimizi evlerinden çıkarmak temel hedefimiz. Engellilerimizle kafa kafaya verip çalışacağız. Engellilerimizin sorunları bizim sorunumuz. Daha iyi nasıl hizmet verebiliriz diye düşüneceğiz. Ortak akılla, birbirimize danışarak engellilerimize hizmet edeceğiz. Bu bizim asli görevimizdir” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.