Dolar 32,2033
%0
Euro 35,0198
%0.04
Altın 2.502,170
%0.06
Bist-100 10.769,00
%1.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Gürbüz krizi rica ederek çözdü!

Başkan Gürbüz krizi rica ederek çözdü!

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz ilçe garajındaki ESHOT ve minibüs şoförleri arasındaki krizi ‘rica ederek’ çözdü. Başkan Gürbüz sorunları sahada çözüyor

  • Ege Postası
  • 29.07.2019 - 10:38

EGEPOSTASI - Foça Belediye Başkan Fatih Gürbüz fark yaratmaya devam ediyor. İzmir’in CHP’li belediye başkanları skandallarla gündeme gelirken Fatih Gürbüz sorunları kendisi sahada çözüyor.  Son olarak Foça Garajı’ndaki ESHOT ve minibüs şoförleri arasındaki krizi yerinde çözerek diğer CHP’li başkanlara örnek oldu. Sosyal medyada yayılan videoda Başkan Gürbüz ESHOT şoförüne ‘Onlar adına özür diliyorum, senden Foça Belediye Başkanı olarak rica ediyorum otobüsü çekmeni istiyorum’ diye sesleniyor. ESHOT şoförü ise otobüsü çekmenin kendi görevi olmadığını belirtmesine rağmen Başkan Gürbüz’ün ricasını kırmayarak “Senin için her şeyi yaparım başkanım’ diyor ve otobüsü çekiyor.




Konu hakkında Egepostası’na konuşan Başkan Gürbüz “Garaj küçük olduğu için bazı sıkıntılar yaşanıyor. ESHOT şoförü arkadaşlar minibüslerin çıkışını engelleyecek şekilde park etmiş. Minibüs esnafı kendisine ulaşamamış. Kalkış saati gelen minübüslerin hareket edemediğini öğrenince arkadaşlardan rica ettik, otobüsleri çektiler. Sıkıntı yaz aylarındaki yoğunluktan bir de şoförler arasındaki anlaşmazlıktan kaynaklanıyor. Tarafların arasını düzelttik bundan sonra birbirlerine daha anlayışlı davranacaklar” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.