Dolar 32,2012
%-0.23
Euro 35,0437
%-0.12
Altın 2.498,720
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Çalkaya’ya bir destek de Kocaoğlu’ndan

Başkan Çalkaya’ya bir destek de Kocaoğlu’ndan

CHP Balçova Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Ali Çalkaya, seçim kurulunun adaylığını aldığı ceza nedeniyle iptal etmesine yönelik itirazının sonucunu beklerken, kendisine verilen destek de giderek artıyor. Çalkaya’ya son destek İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’ndan geldi. Başkan Kocaoğlu, Çalkaya’yı makamında ziyaret ederek, yanında olduğu mesajını verdi. Çalkaya’ya bir destek de Başkan Kocaoğlu’ndan

  • Ege Postası
  • 25.02.2019 - 20:10

HALİDE DEMİR POLATLI-HABER MERKEZİ/EGEPOSTASI-Cumhurbaşkanına hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında açılan davadan aldığı ceza para cezasına çevrilen ancak Balçova Belediye Başkan adaylığı iptal edilen Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya’ya verilen destek çığ gibi büyüyor.

Hafta sonu gerçekleşen ve yüzlerce partilinin de katıldığı mitingin ardından sivil toplum kuruluşları, sendikaların temsilcileri de Başkan Çalkaya’ya tam destek verirken, bir destek de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’ndan geldi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, partisinin mevcut Balçova Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Çalkaya’yı makamında ziyaret ederek desteğini sundu.

BAŞKAN KOCAOĞLU’NA DESTEKLERİNDEN ÖTÜRÜ YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDERİM

Ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Balçova Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Büyküşehir başkanımız sayın Aziz Kocaoğlu maruz bırakıldığım hukuksuzlukta destek olmak için ziyaretime geldi. Kendilerine desteklerinden ötürü yürekten teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.