Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Badem'in Cumhuriyet Bayramı mesajı

Başkan Badem'in Cumhuriyet Bayramı mesajı

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

  • Ege Postası
  • 28.10.2015 - 11:26
Mesajında birlik ve beraberliği vurgulayan Başkan Mahmut Badem; “Cumhuriyetimizin 92. Yıldönümünü milletçe ilk günkü gibi büyük bir sevinç ve coşku ile kutlamanın heyecanını yaşıyoruz. Cumhuriyet, milletimizin tarihindeki en önemli gurur tablolarından biridir. Cumhuriyet; işgalin, yokluğun, yıkılmışlığın ardından yok olmak üzereyken aziz milletimizin köklerinden aldığı güç ve inançla yeniden doğmasıdır. Cumhuriyet'i korumak ve ilelebet yaşatmak bizlerin yegâne görevi olmalıdır. Bizlere ve gelecek nesillere düşen bu önemli görev, Türkiye Cumhuriyeti'nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü savunmak, iç ve dış tehditlere karşı duyarlı olmaktır. Gün, birlik olma günüdür. Gün; birlik ve beraberliğimize gölge düşürmek isteyenlere karşı bir ve beraber olduğumuzu göstermenin tam zamanıdır.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Cumhuriyetimizin kurulmasında emeği geçen bütün istiklâl kahramanlarımızı, şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Cumhuriyet Bayramımızı kutlu olsun” dedi.

Ev ve iş yerlerimizi bayraklarla donatalım
Ödemiş Belediyesi, Cumhuriyetimizin 92. yıl dönümünde Türk Bayrağı dağıtıyor. Birlik ve beraberliğimizin pekişmesi amacıyla 5 bin tane bayrağın ev ve iş yerlerine dağıtacağını belirten Başkan Mahmut Badem; “Şanlı al bayrağımız 92 yıldır olduğu gibi bundan sonra da en gür şekilde dalgalanmaya devam edecek” dedi.
 
Fener alayı
Ödemiş Belediyesi, 29 Ekim Perşembe akşamı fener alayı organize edecek. Saat 19.00’da Salı Pazarı’ndan başlayacak olan fener alayı yürüyüşü, Saracoğlu caddesi boyunca devam ederek Hükümet Meydanı’nda son bulacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.