Dolar 32,2862
%0.08
Euro 35,0112
%0.08
Altın 2.453,550
%0.3
Bist-100 10.161,00
%-0.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Badem'den Öğretmenler Günü mesajı

Başkan Badem'den Öğretmenler Günü mesajı

Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’in 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama mesajı

  • Ege Postası
  • 24.11.2015 - 11:12
Türkiye Cumhuriyeti''ni ve milletimizin bağımsızlığını sonsuza kadar savunacak ve yaşatacak nesilleri yetiştirmek için, her türlü fedakârlıkta bulunan öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü yürekten kutluluyorum.
Bir toplum eğitime ne kadar değer verirse geleceğine de o derece güvenle bakar. Bu nedenle eğitime destek, her zaman öncelikli hedeflerimiz arasında olmuştur ve olacaktır. Toplumların en önemli gücü ve zenginliği iyi eğitimli, çalışkan, nitelikli ve yeniliklere açık insanlardır. Öğretmenlerimizin göstermiş olduğu sabır ve özverili çalışmalar neticesinde geleceğin modern Türkiye’sini oluşturacak nesiller yetiştirilmektedir. Öğretmenlerimizin tutuşturduğu eğitim meşalesi ile ülkemizin istiklali daha da aydınlık olacaktır.
Geçmişte olduğu gibi, bugün ve gelecekte de yarınlarımızın güvencesi çocuklarımıza ve gençlerimize güven vererek, ülkemizin ve milletimizin gelişmesine, çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmasına katkı sağlayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vefat eden ve şehit olan öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm öğretmenlerimize de en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
 
 
A.MAHMUT BADEM
ÖDEMİŞ BELEDİYE BAŞKANI

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.