Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Badem Ankara'dan müjdelerle döndü

Başkan Badem Ankara'dan müjdelerle döndü

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Kurban Bayramının ikinci günü Park Kafe’de düzenlenen bayramlaşmada vatandaşlarla bir araya geldi, hem bayramlaştı, hem de Ankara'dan getirdiği müjdeleri paylaştı. Başkan Badem Ankara'dan müjdelerle döndü

  • Ege Postası
  • 23.08.2018 - 11:11

Belediye Başkanı Mahmut Badem, meclis üyeleri ve daire müdürleriyle gelen konuklarla sohbet etti. AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, eski Devlet Bakanı Sabri Tekir, siyasi parti temsilcileri, Ödemişli Türk Halk Müziği sanatçısı Bedia Akartürk, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, belediye personeli  ve çok sayıda vatandaş bayramlaşma törenine katıldı.

Bayram öncesi AK Parti 6. Olağan Kongresi için Ankara’da ziyaretlerde bulunduğunu belirten Başkan Mahmut Badem; “Kurban Bayramı’nın; ilçemizde, ülkemizde ve tüm dünyada müslümanların horlanmadığı, barış ve huzur içinde geçmesini diliyorum. Meclis Başkanımız Sayın Binali Yıldırım’ın size selamlarını ve sevgileri getirdim. Ankara’da kendisiyle uzun bir görüşme yaptık. Bu güne kadar yapılanlar, yapılmayanlar ve yapılacak olan proje ve çalışmaları değerlendirdik. İçişleri  Bakanı Süleyman Soylu ile görüşmeler yaptık. Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu ile Torbalı-Ödemiş-Kiraz bölünmüş yol çalışmalarındaki aksaklıkları değerlendirerek, Mendegüme yolunu konuştuk. Hepsi bir bir yapılacak. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile ilçedeki kentsel dönüşümü konuştuk. İzmirli Tarım ve Orman Bakanımız Ekrem Pakdemirli’den Ödemiş’te kurulacak Tarım Organize Sanayi Bölgesi müjdesini aldık. Kurulacak yer ile ilgili 4-5 alternatifimiz var. Onları değerlendiriyoruz” dedi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bayramlaşma yaklaşık iki saat sürdü.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.