Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Atilla'dan birlik beraberlik mesajları

Başkan Atilla'dan birlik beraberlik mesajları

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Ramazan Bayramı öncesinde personeliyle bayramlaştı.Başkan Atila, birlik ve beraberlik içinde çalışmaya ve hizmet üretmeye devam edeceklerini söyledi.

  • Ege Postası
  • 26.07.2014 - 10:56
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Ramazan bayramı öncesinde çalışanlarıyla bayramlaştı. Atila, sabah temizlik işleri ve fen işleri şantiyesine giderek, işçilerle mesailerine başlamadan önce bayramlaştı. Daha sonra Büyükpark içindeki Nikah ve Meclis Salonu’nda tüm birimlerdeki personelle eşiyle birlikte bayramlaşan Başkan Olgun

Atila, birlik ve beraberliğe vurgu yaptı.
Tüm personelin tek tek elini sıkarak bayramlaşan Başkan Atila, Ramazan ayında birlik ve beraberlik duygularının ön plana çıktığını hatırlatarak, “Ramazan ayı boyunca belediye olarak dayanışma ruhunu ön plana çıkarmak için elimizden geleni yaptık. Bayramda da aynı dayanışma ruhunun yaşatılacağına yürekten inanıyorum” dedi.
Her zaman ‘Bornova Bizim Evimiz’ anlayışıyla çalıştıklarını ve en iyi hizmeti vermenin gayreti içinde olduklarını belirten Başkan Atila, “Bütün çalışanlarımız vatandaşlarımıza hizmet için ellerinden gelen gayreti gösteriyor. Bornova halkı adına tüm emekçilerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonra da daha da çok çalışarak içemizi daha da güzelleştireceğiz” diye konuştu.

ŞEHİDİMİZİN ACISI YÜREĞİMİZDE
Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde vatani görevini yaparken şehit düşen Kavaklıdere Mahallesi’nden Sıhhiye Onbaşı Yiğit Şahan’ın ve tüm şehitlerin acılarını yüreklerinde taşıdıklarını belirten Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Tüm milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.