Dolar 32,3690
%0.16
Euro 34,9608
%-0.3
Altın 2.325,360
%0.21
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Atila’dan Altınordu’ya ziyaret

Başkan Atila’dan Altınordu’ya ziyaret

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, 2. Lig’de şampiyon olarak PTT 1. Lig’e yükselme başarısını gösteren Altınordu’yu ziyaret etti. Renkli anlara sahne olan ziyarette, Türkiye’ye örnek olan spor yatırımlarına ve uygulamalara imza atan Altınordu A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Seyit Özkan ile Bornova’da yapılabilecek işbirlikleri gündeme de geldi.

  • Ege Postası
  • 22.07.2014 - 09:45
İZMİR-Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Yeşilyurt’taki alt yapı tesislerinde Altınordu A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Seyit Özkan ile bir araya geldi. Ziyarette, Bornova Belediyesi ile Altınordu’nun hangi çerçevede işbirliği yapabileceği konuşuldu.
 
Yaptığı yatırımlar ve elde edilen başarılar nedeniyle Özkan’ı kutlayan Başkan Atila, “Tüm spor kulüplerine örnek olacak yatırım ve çalışmalara imza atıyorsunuz. Bu anlamda ilgili arkadaşlarımızla birlikte hem sizi kutlamak, hem de tesislerinizi görüp, Bornova’da işbirliği içeresinde neler yapabileceğimizi konuşmak istedik ” dedi.
 
Ziyareti nedeniyle Başkan Atila’ya teşekkür eden Altınordu A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Seyit Özkan, Bornova’daki sporcu potansiyeline dikkat çekti. Bornova’nın yıllarca Altay ve Tuborg gibi önemli kulüplere sporcu yetiştirdiğini ifade eden Özkan,  Bornova’nın çok genç ve dinamik bir yapısı olduğunu, bunun da mutlaka değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. Başkan Atila’ya görevinde başarılar dileyen Mehmet Seyit Özkan, “Siz de Belediye Başkanı olduğunuz Bornova gibi genç ve dinamiksiniz. Birlikte iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
 
Samimi bir ortamda gerçekleşen Ziyaret, renkli görüntülere de sahne oldu. Kırmızı-lacivertlilerin alt yapı tesislerini gezen ve yetkililerden çalışma sistemleriyle ilgili bilgiler alan Başkan Olgun Atila, antreman yapan çocuklarla sohbet etti. Atila, Bornova Belediyespor Kulübü Başkanı Cumhur Yılmaz’ın geçtiği kaleye penaltı atışı da yaptı.


 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.