Dolar 32,4442
%-0.13
Euro 34,7787
%-0.55
Altın 2.441,250
%0.21
Bist-100 9.946,00
%2.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Arslan’dan meclis üyesine “Lanet olsun” çıkışı

Başkan Arslan’dan meclis üyesine “Lanet olsun” çıkışı

Çiğli’de yakın zamanda açılması planlanan CİBEM dershanesi CHP Grup toplantısında tartışma sert tartışmalara neden oldu. CHP Çiğli Belediye Başkan aday adayı Aziz Buğa’ya yakın isimlerden muhalif meclis üyeleri Yüksel Arduç ve Süleyman Karadağ ile Belediye Başkanı Hasan Arslan arasında sert tartışmalar yaşandı. Başkan Arslan Karadağ’a, “Senin gibi meclis üyesiyle görev yaptığım için lanet olsun” dedi.

  • Ege Postası
  • 22.10.2014 - 15:15
EGEPOSTASI - Grup toplantısında söz alan CHP’li muhalif meclis üyesi Süleyman Karadağ “ Sayın Başkan Çiğli Belediyesi olarak açacağımız CİBEM dershanesi il ilgili kulağımıza iyi şeyler gelmiyor. Burası ile ilgili şüphelerimiz var. Bu işim peşini bırakmayacağız” demesi üzerine Başkan Hasan Arslan’ın sinirlenerek, “Senin gibi bir meclis üyesi ile görev yaptığım için lanet olsun. Her şeye muhalefetsin, seninle bu belediyeyi nasıl yöneteceğiz” dediği öğrenildi.
 
AĞZINI BURNUNU…
Daha önce de işçi alımları konusunda karşı karşıya geldikleri öne sürülen taraflardan, meclis üyesi Karadağ  ile birlikte hareket eden Yüksel Ardıç’tan sert çıkış geldi.  Ardıç, “Başkanım Süleyman doğru söylüyor. Sen bir meclis üyesi ile böyle konuşamazsın” diyerek Başkan Arslan’a sert çıktı. Bunun üzerine Başkan yardımcısı Vezir Aslan “Sen başkanla böyle konuşamazsın. Ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu” demesi üzerine Arduç “Senin ağzını burnunu kırarım Başkan yardımcısı oldun diye yanlışımı savunmak zorundasın” diyerek Vezir Aslan’ın üzerine yürüdüğü iddia edildi. Muhalif Meclis üyeleri Yüksel Arduç ve Süleyman Karadağ’a CHP’li meclis üyeleri Semra Aksu ve Neriman Yurtsever destek verdiği ileri sürüldü.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.