Dolar 32,5209
%0.26
Euro 34,9690
%0.66
Altın 2.436,410
%-0.09
Bist-100 9.916,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başbakan’dan ‘Kitap Kumbarası’na destek

Başbakan’dan ‘Kitap Kumbarası’na destek

AK Parti Genel Merkez Sosyal İşler Başkanlığı tarafından 1 Nisan 2015 tarihinde başlatılan “Kitap Kumbarası”kampanyasının kitap toplama aşaması, 15 Nisan tarihinde son buldu. Kampanyanın dağıtım startını ise Başbakan Davutoğlu,eşi Sare Davutoğlu ve Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar birlikte verdi. Başbakan’dan ‘Kitap Kumbarası’na

  • Ege Postası
  • 17.04.2015 - 10:03
AK Parti Genel Merkez Sosyal İşler Başkanlığı tarafından 1 Nisan 2015 tarihinde başlatılan “Kitap Kumbarası”kampanyasının kitap toplama aşaması, 15 Nisan tarihinde son buldu. Kampanyanın dağıtım startını ise Başbakan Davutoğlu,eşi Sare Davutoğlu ve Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar birlikte verdi.
 
Diyarbakır Cüngüş ilçesinden 7. Sınıf öğrenicisinin, AK Parti Sosyal İşler Başkanı Prof. Dr. Nükhet Hotar’a okullarının kütüphanesine katkı sağlanması için yazdığı mektup ile başlatılan “Kitap Kumbarası” kampanyası, AK Parti il teşkilatları tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Kampanyanın Kütüphaneler Haftasına denk gelmesi ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun kitaba karşı bilinen sevgisi ile kampanyaya destek artmıştır.

İlk etapta Diyarbakır, Malatya, Çorum ve İzmir’den 5 köy okuluna gönderilen kitaplar daha sonra Türkiye genelinde ihtiyacı olan okulların kütüphanesine gönderilecek. 

Başbakan Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, kampanyaya 5 set kitap ile katkıda bulundu. Davutoğlu, mektubu yollayan öğrenci için gönderilen kitabı imzaladı. Kitapların türleri hakkında Davutoğlu, “Dünyanın en güzel kokularının kitap ve anne kokusu” olduğunu söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.