Dolar 32,5987
%0.38
Euro 34,8082
%0.22
Altın 2.496,430
%0.48
Bist-100 9.465,00
%-0.63

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başbakan Davutoğlu'na İzmir'den özel şarkı

Başbakan Davutoğlu'na İzmir'den özel şarkı

İZMİR'de AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi olan opera sanatçısı Lütfi Tuna, cumartesi günü İzmir'e gelecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu için 'Kutlu yürüyüş' adlı şarkı yazıp besteledi. Tuna, rock tarzındaki şarkıyı, Anadolu Flarmoni Orkestrası ile seslendirecek.

  • Ege Postası
  • 28.01.2015 - 12:26
AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi olan opera sanatçısı Lütfi Tuna, Başbakan Ahmet Davutoğlu için 'Kutlu yürüyüş' adlı rock tarzında şarkı hazırladı. Sözü ve müziği kendisine ait olan şarkının sözlerini ilk kez 31 Ocak Cumartesi günü Halkapınar Spor Salonu'nda yapılacak İzmir İl Kongresi'nde seslendireceğini belirten Tuna, şarkının içeriğini şöyle anlattı:

"İki şarkı hazırladım. Diğerin adı da 'selam olsun'. Aslında ikisi de Başbakan'ı anlatıyor. 'Kutlu yürüyüş' rock tarzında, 'Selam olsun' ise türkü formatında. Şarkı sözlerini yazarken partinin vizyonunu, tarihsel misyonunu, Davutoğlu'nun sözlerini kullandım. İki şarkının da söz ve bestesi bana ait. Şarkıları hazırlamam bir ay sürdü. Davutoğlu'nu dinlerken sık sık notlar aldım. Şarkıları Anadolu Flarmoni Orkestrası eşliğinde seslendireceğim. İki şarkının da süresi 3'er dakika. Genel Merkez yöneticileri şarkıyı dinledi ve çok beğendi. Umarım Başbakanımız da beğenir. İzmir'den kendisine böyle bir hediye vereceğiz."

Tuna, şarkının ilk kez kongrede seslendirileceğini söyleyip sözlerini vermedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.