Dolar 32,3264
%0.23
Euro 35,0759
%-0.13
Altın 2.300,200
%1
Bist-100 9,00
%2.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başbakan Davutoğlu ayda iki gün İzmir'de

Başbakan Davutoğlu ayda iki gün İzmir'de

Başbakan Ahmet Davutoğlu, kendisini ziyaret eden AK Parti İzmir teştilatlarına, "Ayda iki gün İzmir'de Başbakanlık Ofisi'nde olacağım" dedi. Öte yandan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’dan İzmir için önemli bir hamle geldi. Yıldırım 7 İzmirli vekile görev dağılımı yapacak ve kentin sorunlarının hızlı çözümünü isteyecek. Vekiller ise vatandaş ve belediyelerden gelen talepleri ilgili bakanlıklara iletecek. Başbakan Davutoğlu'ndan İzmir teşkilatına moral

  • Ege Postası
  • 01.12.2015 - 14:46
İZMİR - AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, 27 ilçe başkanı ve 40 yönetim kurulu üyesiyle birlikte gittiği Ankara'da Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ı makamında ziyaret etti. İzmir heyeti Başbakan Ahmet Davuoğlu ile de görüştü. Davutoğlu, her ayın iki gününü İzmir'de yaptırdığı Başbakanlık Ofisi'nde geçireceğini söyledi. İzmir heyeti Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş'u da makamında ziyaret etti. Kurtulmuş Aralık ayında İzmir'e geleceğini söyledi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu kendisini tebrik eden İzmir heyetine, memleketi Denizli'den sonra ilk İzmir'e gelme sözü verdi. 

"AK PARTİ İZMİR'DEN ANKARA'YA YILDIRIM ÇIKARMA" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...



AK Parti İl Başkanı Delican, Ankara ziyaretini şu sözlerle değerlendirdi: 
"İzmir'de teşkilatların gücüyle kazanılan seçimin ardından yeni kurulan Hükümet'i tebrik ettik. Başbakanımızın iki gününü İzmir'de geçirecek olması teşkilatımıza güç ve moral verecek. İzmir'e iyi gelecek. İzmir'in tek bakanı olan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'la kentin yatırımları hakkında görüştük. İzmirli'nin sorunlarının çözümü için milletvekillerinden kurduğu ekip soruna anında müdahale ve çözüm için çok önemli. Seçim sonucundan aldığımız güç, Başbakanımız, Bakanımız Yıldırım ve İzmir milletvekillerimizden gördüğümüz destekle 2019 yerel seçimlerinde Büyükşehir ve 30 ilçe belediyesini kazanma hedefine odaklanarak çalışacağız. Bizim kısır çekişmeler, parti içi klikler ve adamcılık yaklaşımlarıyla kaybedecek zamanımız yok. Bunu diğer partiler yapıyor. Bedelini de ödüyor. Bizim tek derdimiz var halka hizmet." (Elif Demrici/DHA)

YILDIRIM'DAN AK PARTİ İZMİR MİLLETVEKİLLERİNE ÖNEMLİ GÖREV


1 Kasım seçimlerinde İzmir’den seçilerek Ankara’nın yolunu tutan AK Parti İzmir milletvekilerine Binali Yıldırım’dan önemli görev. Yıldırım, Ankara’da gerçekleştirilen toplantıda 7 İzmirli  vekile önümüzdeki günlerde görev dağılımı yapılacağını bildirdi.  Görev dağılımı yapılacak vekiller kentin nabzını tutacak, belediyelerin ve vatandaşların taleplerini alıp etkin çözüm için ilgili bakanlıklara iletecek. 

Öte yandan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’dan İzmir için önemli bir adım geldi ve kendisine özel ekip kurdu. Uzun süredir özel kalem müdürlüğü yapan Ahmet Ataşçı’yı İzmir’e gönderen Yıldırım, milletvekilleri başta olmak üzere teşkilatlardan gelen talepleri kendisine hızlıca aktarmak üzere Ahmet Ataşçı’yı görevlendirdi.  Ataşçı, gelen her türlü talebi kabul edip Yıldırım’a iletecek ve hemen çözüm bulunacak. İzmir’de teşkilat ve belediyelerin istekleri ile vatandaşların sorunlarının çözümü konusunda çalışmalar yapacak. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.