Dolar 32,5126
%0.2
Euro 34,8002
%0.23
Altın 2.477,270
%0.61
Bist-100 9.530,00
%-0.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Barolar Birliği EGE-KOOP iile güç birliği yapacak

Barolar Birliği EGE-KOOP iile güç birliği yapacak

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, “Ege-Koop Türkiye’nin yıldızıdır ve sadece inşaat yapmıyor, hayat inşa ediyor” dedi. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan’ı makamında kabul eden Feyzioğlu, ‘dostum’ dediği Aslan ile güçlerini birleştirerek, sosyal içerikli tüm projelerde işbirliği yapacaklarını açıkladı. Feyzioğlu, “Değerli dostum Hüseyin Aslan önderliğindeki Ege-Koop ile kucaklaşmamız Türkiye açısından büyük artı değer yaratacaktır, buna canı gönülden inanıyorum. Gerçekleştireceğimiz projelerle Aslan’ın çok daha başka zirvelere tırmanacağını söylemek de bir kehanet değil gerçeği ifade etmek olur” dedi.

  • Ege Postası
  • 05.07.2013 - 09:36
İZMİR- Aslan, Feyzioğlu’nu CHP Parti Meclisi Üyesi ve Ege-Koop Ankara Temsilcisi Faruk Demir ile birlikte ziyaret etti. Geçtiğimiz yıl Ege-Koop’un büyük yankı uyandıran ‘Demokrasi’ konulu paneline katılarak, ülke gündemine yönelik çarpıcı değerlendirmeleri ile uzun süre konuşulan Feyzioğlu, Aslan’ı ülke sorunlarına karşı gösterdiği duyarlılıktan dolayı kutladı.

FEYZİOĞLU: EGE-KOOP TÜRKİYE’NİN YILDIZIDIR…

Ege-Koop’un kendisi açısından da son derece önemli bir kurum olduğunun altını çizen Feyzioğlu, “ Ege-Koop, Türkiye’nin yıldızıdır ve çok değerli dostum Hüseyin Aslan ile başarıdan başarıya koşmaktadır. Ege-Koop tüm Türkiye’ye örnek olmuştur, model olmuştur” dedi.

“EGE-KOOP İNŞAAT YAPMIYOR, HAYAT İNŞA EDİYOR…”

Ege-Koop’un sektöründe ortaya koyduğu başarının yanı sıra sosyal hayata da büyük katkılar sunduğunu kaydeden Feyzioğlu, “ Ege-Koop’a sadece konut üreten, inşaat yapan bir kuruluş olarak bakamazsınız. Ege-Koop sadece inşaat yapmıyor, yepyeni yaşamlar, hayatlar inşa ediyor. O hayatlar inşa edilirken de merkezinde insana yer veriyor. İnsanın merkezde olduğu bir yerde de elbette bizim de olmamız gerekiyor. Bundan sonra özellikle sosyal içerikli projelerde değerli dostum Hüseyin Aslan’ın liderliğindeki Ege-Koop ile işbirliği yapacağız. Ayrıca yine Ege-Koop ve Barolar Birliği olarak birlikte avukatlarımızın konut sahibi olmasına olanak tanıyacak konut projeleri üretmeyi amaçlıyoruz. Çünkü Ege-Koop bugüne kadar sosyal yaşama çok büyük katkılar yapmıştır. Türkiye'nin çağdaşlaşmasında önemli bir rol oynamıştır. Sayın Hüseyin Aslan, toplumdan elde ettiği kazanımları üzerine değer katarak yeniden topluma nasıl geri vereceğini de oluşturduğu yapı ile gayet somut şekilde göstermiştir. Onun önderliğindeki Ege-Koop ile kucaklaşmamız Türkiye açısından büyük artı değer yaratacaktır buna canı gönülden inanıyorum. Gerçekleştireceğimiz projelerle kendisinin çok daha başka zirvelere tırmanacağını söylemek de bir kehanet değil gerçeği ifade etmek olur” şeklinde konuştu.

ASLAN: FEYZİOĞLU, TOPLUMA MORAL VE GÜÇ KAYNAĞI OLDU…
Ege-Koop Genel Başkanı Aslan ise, Feyzioğlu’nun Barolar Birliği Başkanlığı’na seçilmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, şunları söyledi: “ Özellikle son yıllarda uygulanan politikalarla moral ve motivasyonu düşüşe geçmiş Türk halkı Feyzioğlu’nun seçilmesi ile büyük heyecan duymuştur. Ankara Barosu Başkanı olarak önemli çalışmalara imza attı ve bu başarıyı hak etti. Özellikle Gezi direnişini, burada gençlerin verdiği mesajları dikkate alacak olursak, Feyzioğlu’nun neden bu görevde bulunması gerektiği çok daha iyi anlaşılır. Kaldı ki, daha ilk günden itibaren gençlerin avukatlığını üstlenmiş, topluma moral ve güven vermiştir. Bundan sonra Ege-Koop ve Türkiye Barolar Birliği gibi iki değerli kurumu daha sık bir araya getirerek, önemli projelere imza atacak olmaktan derin bir mutluluk duyuyorum.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.