Dolar 32,4774
%0.5
Euro 35,0075
%-0.16
Altın 2.328,740
%0.36
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Balbay'ın başarı sırrı eşi Gülşah

Balbay'ın başarı sırrı eşi Gülşah

CHP'nin İzmir'de yaptığı ön seçimde 2'inci bölgede CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan sonra ikinci olan Mustafa Balbay, başarısını eşi Gülşah Balbay'a borçlu olduğunu söyledi. Balbay 15 yıllık eşi için "Arkamdaki sağlam kale" dedi. Önseçimden zaferle çıkan Balbay

  • Ege Postası
  • 30.03.2015 - 17:37
İZMİR- CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Karşıyaka Yasemin Kafe'de eşi Gülşah Balbay ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, ön seçimin sonucunu değerlendirdi. Balbay şunları söyledi:

"Ülkemizin güneşli günlere kavuşması yakın. 7 Haziran'da güneş batıdan doğacak. İzmir'den iktidarı yakalayacağız. Ön seçimde Kılıçdaroğlu'nun ardından ikinci gelmek İzmirliler'in bana verdiği çok büyük ödül ve sorumluluk. Bunu daha da yükselterek taşıyacağım. Ön seçimde Türkiye fotoğrafı çok güzel çıktı. Toplam 55 ilde ön seçim yaptık. Sonuçları çok olumlu. CHP üyelerinin sağduyulu, umuda ve geleceğe dönük oy kullandıklarını söyleyebilirim. Ben aylar önce ön seçim tartışmaları başladığında yaptığım değerlendirme, 'en kötü ön seçim listesi en iyi Genel Merkez listesinden daha iyidir' demiştim. Ön seçimde binlerce üyenin sağduyusu ile ortaya çıkan listenin ortak sorumluluk içerdiğini düşünüyorum." 

EŞİNE 'İLANEN TEŞEKKÜR'

Mustafa Balbay, başarısında 15 yıllık eşi Gülşah Balbay'ın etkisinin büyük olduğunu belirterek, "Arkamdaki sağlam kaleyi sizlere tanıtmak istiyorum. Türkiye'nin koşulları bizi daha toplumun önünde bir aile yaptı. Hem desteği hem sık sık fikir alışverişimiz oldu. Eşim Gülşah'a ilanen teşekkür ediyorum" dedi. 



“38 YIL ARTI BİR AY"

Balbay, ön seçimde bir ay sahada çalıştığını ancak 38 yıl mücadele ettiğini belirterek, bir kolye ustasını şu sözlerle örnek verdi:

"Bir kolye ustası çok güzel kolyeler yaparmış, alıcılara da iyi de bir fiyat söylermiş. Biri demiş ki 'yarım saatte yapıyorsun 200 lira istiyorsun.' O da '30 yıl artı yarım saat' demiş. Benim mücadelem de 38 yıl artı bir aydır. 'Oyumun ölçüsünü almaya geldim' demiştim. Aldım oyumun ölçüsünü de." 

'HER ZAMAN YANINDAYIZ'

Balbay'ın 15 yıllık eşi Gülşah Balbay da aile olarak her zaman Mustafa Balbay'ın yanında olduklarını vurgulayarak şunları söyledi:

"Başarısını kutluyorum. Çok güzel bir demokrasi şöleni yaşadık. Kılıçdaroğlu bu hareketi ile hepimizin gönlünün birincisi oldu. İzmirliler bunun karşılığını verdiler. 'Kılıçdaroğlu'nun ardından biz aday vekil olarak Balbay'ı görmek istiyoruz' dediler. Balbay çok çalıştı. Bir ay içinde çocuklarını çok az görebildi. Fedakarlığı sonuna kadar yaptık ve karşılığında ödüllendirildik. Bundan sonra çalışmaya devam edecek, sokak sokak ev ev gezecek. Ufkunu hayallerini paylaşacak." (Elif Demirci/DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.