Dolar 32,3613
%0.14
Euro 34,9630
%-0.29
Altın 2.325,440
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Balbay: 'Eğitimden yapılan tasarruf israftır'

Balbay: 'Eğitimden yapılan tasarruf israftır'

CHP İzmir Milletvekili 25. dönem milletvekili adayı  Mustafa Balbay, pazartesi programına Bornova’da bir okulda başladı.

  • Ege Postası
  • 25.05.2015 - 17:22
Bir günde 10 ayrı programa katılan CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, güne Bornova Doğanlar’da Hüsnü Bornovalı Ortaokulu’nda düzenlenen ‘TÜBİTAK Bilim Fuarı’ açılışına katıldı.

Eğitimden yapılan tasarruf israftır diyen Balbay bilim fuarında okul yönetiminin gösterdiği özveri için, aklı ve bilimi öne alan çalışmalarından dolayı teşekkür etti. 

Doğanlar Hüsnü Bornovalı Ortaokulu Müdürü Ersen Kılıç ile açılışı gerçekleştiren Balbay: “Kutluyorum sizi. Atatürk’ ün bir sözü var. Benim en büyük mirasım akıl ve bilimdir diyor. Siz de onun yolundan gidiyorsunuz. Tebrik ederim sizi” dedi.

Balbay daha sonra küçük mucitlerin sergisini gezdi. Sergide öğrencilerin kuş kovma cihazından basit araçlar köyüne kadar bir dizi çalışmasını inceleyen Balbay çocuklara şunları söyledi:

“Bütün mücadelemiz sizin kuşakların daha iyi bir Türkiye’de yaşaması için. Bizler görevimizi size devredeceğiz. O günlere hazırlanın. Aranızdan yazarlar milletvekilleri çıkacak”  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.