Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakıcı Deppo Efes'i tanıttı

Bakıcı Deppo Efes'i tanıttı

İzmir'in Selçuk ilçesinde tarımın gelişimi için önemli bir rol üstlenen Deppo Efes'i basın mensuplarına gezdiren Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı, bu tesisi daha da ileriye taşıyarak ilçe tarımını geliştireceklerini söyledi.

  • Ege Postası
  • 22.12.2017 - 17:08

Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı, Deppo Efes'in yapısı ve işleyişi hakkında basın mensuplarına ayrıntılı bilgi verdi. Başkan Bakıcı, "Bu yatırım için hem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu'na, hem de bir önceki belediye başkanımız Sayın Vefa Ülgür'e katkıları için teşekkür ediyorum. Gerçekten iyi planlanmış bir yatırım. 2014 yılında göreve geldikten sonra burayı ilk olarak işletmek bize nasip oldu. Bunun meyvelerini şu anda topluyoruz" dedi.

Deppo Efes'in kendini geliştiren ve yenileyen bir yatırım olduğunu anlatan Bakıcı, boylama ve paketleme tesislerini de oluşturmayı hedeflediklerini belirtti. Deppo Efes'in kapasitesinin yapılacak eklemelerle 6 bin tondan 9 bin tona kadar çıkacağı bilgisini veren Başkan Bakıcı, "Hedefimizde bu depolar önceliğimizdir. Deppo olarak kullanılacak 10 odayı tamamlamayı hedefliyoruz. Bunun yanı sıra üreticinin en fazla ihtiyaç duyduğu kasa imalatının gerçekleştirilmesini sağlayacağız.

Orta ölçekli ve küçük ölçekli üretici için önemli olan kasa imalatını gerçekleştirmek suretiyle onlara destek olmak istiyoruz" dedi. Deppo Efes'in Selçuk tarımı için çok önemli bir tesis olduğunu söyleyen Bakıcı, bu tesisi daha da ileriye taşıyarak Selçuk tarımını geliştireceklerini söyledi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.