Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakanlık'tan flaş İHA açıklaması!

Bakanlık'tan flaş İHA açıklaması!

Milli Savunma Bakanlığınca, terörle etkin ve verimli mücadele için kullanılan savunma araçlarına yönelik kasıtlı iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, silahlı insansız hava araçlarıyla yapılan terörle mücadele operasyonlarında hiçbir sivil vatandaşın zarar görmediği bildirildi.

  • Ege Postası
  • 06.09.2017 - 21:14

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, son günlerde, silahlı insansız  hava araçlarının (SİHA) terörle mücadeledeki başarılı operasyonlarına gölge  düşürmek için asılsız iddiaların ortaya atıldığı kaydedildi.

Açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"SİHA'ların terör örgütleriyle mücadeledeki başarılı ve etkin  desteğinden rahatsız olan terör örgütü destekçileri; herhangi bir kanıt, delil  göstermeksizin afaki söylemlerle terörle mücadelede kullanılan savunma  araçlarımızın itibarını sarsmaya çalışmaktadır. Terörle etkin ve verimli mücadele  için kullanılan savunma araçlarımıza yönelik kasıtlı iddialar gerçeği  yansıtmamaktadır. SİHA'larla yapılan terörle mücadele operasyonlarında hiçbir  sivil vatandaşımız zarar görmemiştir.

Ülkemizin huzuru ve güvenliği için terörle mücadelemiz; aralıksız, hız  kesmeden, son teknolojik savunma araçlarımızla, son terörist etkisiz hale  getirilinceye kadar kararlılıkla devam edecektir."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.