Dolar 32,2740
%0.04
Euro 34,9712
%-0.03
Altın 2.457,430
%0.46
Bist-100 10.145,00
%-0.28

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Zeybekçi o kongre için İzmir'e geliyor

Bakan Zeybekçi o kongre için İzmir'e geliyor

AK Parti İzmir Teşkilatı, hafta sonu Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’yi ağırlayacak. Zeybekçi, cumartesi günü gerçekleşecek Karşıyaka kongresine katılacak. Karşıyaka’da belediye meclis üyesi Abdullah Mertoğlu, kongreye tek aday olarak girecek.

  • Ege Postası
  • 19.11.2014 - 12:02
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Beşinci Olağan Kongre takviminin işlediği AK Parti İzmir Teşkilatı’nda Bayındır, Kemalpaşa ve Tire ilçe kongreleri gerçekleşirken, hafta sonu Karşıyaka, Dikili, Kınık ve Bergama’da sandık kurulacak.

Kınık’ta mevcut başkan Sami Molla Ahmet’le yola devam edilecek.Diğer üç ilçede ise değişim yaşanacak.

3 yıla yakın bir süredir ilçe başkanlığı koltuğunda oturan Kerem Ali Sürekli’nin milletvekilliği aday adaylığı düşündüğü için yeni dönemde “yokum” dediği Karşıyaka’da  belediye meclis üyesi Abdullah Mertoğlu kongreye tek aday olarak girecek.

'AK PARTİ İZMİR'DE DÖRT İLÇEDE KONGRE VAR' HABERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

BAKAN ZEYBEKÇİ GELİYOR
Cumartesi günü  11:00’da Suat Taşer Tiyatro Salonu’nda gerçekleşecek kongreye Ekonomi Bakanı, Denizli Milletvekili Nihat Zeybekçi’de katılacak.Daha önce kente ekonomi toplantıları için gelen Zeybekçi, İzmir'de ilk kez bir kongrede yer alacak.

İSMİ İZMİR İÇİN GEÇİYOR
Zeybekçi’nin ismi parti kulislerinde İzmir’den milletvekili adayı olarak geçiyor. 2011 seçimlerinde iki bakan kozunu kullanan AK Parti’nin 2015 yılında da benzer bir çalışmayı  yapacağı dillendiriliyor. Kente son dönemlerde sık sık gelen ve ekonomi toplantılarına katılan Zeybekçi’nin İzmir ziyaretleri seçim öncesi ısınma turları olarak yorumlanıyor.STK’larla da arası çok iyi olan Zeybekçi’nin İzmir teşkilatı tarafından da çok sevildiği biliniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.