Dolar 32,5185
%-0.09
Euro 34,7960
%-0.2
Altın 2.421,520
%-0.35
Bist-100 9.720,00
%0.78

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Yıldırım Belevi halkına telefonla seslendi

Bakan Yıldırım Belevi halkına telefonla seslendi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım telefon bağlantısı ile Belevi halkına hitap etti. Bakan Yıldırım Belevi halkına telefonla seslendi

  • Ege Postası
  • 05.02.2016 - 10:23
Selçuk programı kapsamında ilçe başkanlığında vatandaşların sorunlarını dinleyen AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, Selçuk'un Belevi Mahallesinde geçerek bir kıraathanede vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet eden Kaya'yı, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın aradığı bilgisi ulaştırıldı. Konuşmasını yarıda bırakan Kaya, Yıldırım'la yaptığı telefon görüşmesi sırasında Belevi'nde olduğu bilgisini verdi, ardından telefonun sesini dışarı verdi.



Bakan Yıldırım telefonda “değerli hemşeherilerim nasılsınız iyi misiniz” diyerek vatandaşları selamladıktan sonra, Belevi'de yapılması planlanan  istasyonla ilgili ne zaman açılacağının sorulması üzerine, İzmir vekili Kaya “Sayın Bakanım Selçuk'la ilgili çalışmalar bitince burasıda açılacak” diyerek Bakan Yıldırım'a bilgi verdi. Bunun üzerine Bakan Yıldırım, "Atilla bey konuyu takip ediyor. Selçuk'la beraber orası da açılacak” diyerek kısa zaman sonra istasyonun açılacağı müjdesini verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.