Dolar 32,3801
%0.19
Euro 35,0242
%-0.12
Altın 2.322,600
%0.09
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Muhtarları dinleyecek mesir macunu kapacak

Muhtarları dinleyecek mesir macunu kapacak

İZMİR'de seçim çalışmalarını hafta sonu yapan AK Parti İzmir 1. bölge 1. sıra milletvekili adayı, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Menderes, Torbalı ve Selçuk'ta muhtarların sorunlarını dinleyecek. Bu yıl 475'incisi yapılacak olan Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali'nde Sultan Cami'nde saçılan mesirleri kapmaya çalışacak. Bakan Eroğlu'ndan yoğun hafta sonu mesaisi

  • Ege Postası
  • 24.04.2015 - 11:46
Geçen hafta sonu İzmir'de "Barajlar kralı" sloganıyla karşılanan AK Parti İzmir 1. bölge 1. sıra milletvekili adayı, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, iki günlük çalışmanın ardından ayrıldığı kente cumartesi günü dönecek. Eroğlu, Menderes'te muhtarlarla kahvaltı yapacak, partisinin ilçe başkanlığı ve Menderes Belediyesi'ni ziyaret ettikten sonra Torbalı'da muhtarlarla öğle yemeği yiyecek. Torbalı İlçe Başkanlığı ve Torbalı Belediyesi'ni ziyaretin ardından Selçuk Belediyesi ve AK Parti İlçe Başkanlığı'nı ziyaret edip Selçuk'un muhtarlarıyla akşam yemeği yiyecek.

Geceyi Kaya Termal Otel'de geçirecek olan Eroğlu, pazar sabahı medya temsilcileriyle kahvaltı yapacak. Başbakan Yardımcısı Manisalı Bülent Arınç'ın Erndonezya'da olduğu için katılamayacağı 475. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali'nin kortej yürüyüşüne katılacak, Sultan Cami'nde saçılan mesirleri kapmaya çalışacak. Eroğlu, törenin ardrından İzmir'e dönecek ve partisinin Bornova, Bayraklı ilçe başkanlıklarını ziyaret edip, akşam Ankara'ya dönecek. (Elif Demirci/ DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.