Dolar 32,5895
%0.35
Euro 34,8030
%0.2
Altın 2.499,300
%0.6
Bist-100 9.453,00
%-0.75

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Eroğlu İzmir'e geldi: 'Hoşgeldin Veysel Ağabey'

Bakan Eroğlu İzmir'e geldi: "Hoşgeldin Veysel Ağabey"

AK Parti İzmir milletvekili adaylarını tanıtım toplantısına katılmak için adaylığının ardından İzmir'e ilk kez gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Adnan Menderes Havalimanı'nda partililer tarafından davul ve zurna eşliğinde karşılandı. Havalimanında mini bir miting yapan Bakan Eroğlu, partilelere "Binlerce projeyle geldik. Yollar, hastaneler, barajlar. İzmir'i dünyaya açacağız. İzmir'in bahtı açık, yıldızı parlak buna yürekten inanıyorum. Destek alarak bunu başarmaya hazırız. İzmir'i bütün ilçelerle mekik gibi dokuyacağız. İzmir'i daha büyütmeye hazır mıyız'" dedi. Bakan Eroğlu İzmir'de davul, zurnayla karşılandı

  • Ege Postası
  • 18.04.2015 - 14:49
EDA EBRU NANECİ / HABER SERVİSİ - AK Parti 1'nci Bölge 1'nci sıra Milletvekili Adayı Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu adaylığının açıklanmasından sonra ilk kez İzmir'e geldi. Bakan Eroğlu, havalimanında partililer tarafından özel olarak hazırlanan "Türkiye'de "Barajlar kralı" İzmir'de "Gönüllerin Kralısın", "Su'da DEHA'sın İzmir'de SEVDA'sın!" afişleri ve sloganlarıyla karşılandı. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, havalimanında mini bir miting yaptı. Bakan Eroğlu'nu karşılamaya gelen AK Parti'nin milletvekili adayları Hamza Dağ, Durmuş Boztuğ, Esra Aladağ, Savcı Sayan, Kerem Ali Sürekli, Bilal Kırkpınar, Kazım Erten, Necip Nasır, Hüseyin Kocabıyık, Talip Uzun, Gürbüz Akbulut, Cemil Şeboy, Atilla Kaya, Ömer Sertbaş, Nesrin Ulema, Mustafa İbrahim Turhan, Bakan Eroğlu'yla görüntü verdi. Eroğlu'nu karşılamaya gelen partililer tarafından, tartışma yaratan Deniz Baykal'ın sağ kolu Savcı Sayan için hazırladıkları "7 seninle başka güzel" yazan pankart dikkat çekti.  



Bütün İzmirlilere hizmetkar olacaklarının altını çizen Bakan Eroğlu, İzmirimizi geleceğe taşımak için buradayız. Sizlerin desteğiyle İzmir'de destan yazmaya hazırız. Sizlerle kucaklaşmaktan duyduğum mutluluk duydum. Güzel hizmetler yapacağız. Gönüller kazanacağız. Birlik beraberlik ve kardeşliğimizi çok daha pekiştireceğiz. Hiç bir fark gözetmekesizn bütün İzmirlilere hizmetkar olacağız. İzmir için hazır mıyı? Birlikte... Dün akşam Başbakan Davutoğlu ile beraberdik. İzmir'e gideceğimi duyunca çok duygulandı. Selam ve sevgilerini iletti. Bu güzel selamı iletmenin mutluluğunu yaşıyorum" dedi.  



İZMİR'E MÜJDELERLE GELDİK 
İzmir'e müjdelerle geldiklerini ifade eden Bakan Eroğlu," Hepinize teşekkürler. Bu gönülden seferberlik daha da pekişerek devam edecek sevgili İzmirliler biz hükümet olarak İzmir'e çok büyük önem veriyoruz. Başbakanlık ofisi yakın bir gelecekte İzmir'de açılacak. Başbakanın bir ayağı İzmir'de olacak. Çok büyük hizmetler gerçekleştirdik. Binali Yıldırım burada dağları deldi. Bölünmüş yolllarıyla İzmirin gönüllerini birleştirdi. Ankara'yla İzmir'i hızlı trenle bağlayacağız. İzmir çok daha güzel oldu ve çok daha güzel olacak. izmir'e tam 28 milyar TL yatırım yaptık. İnşallah bu artan hızla devam edecek. Biz buraya müjdelerle geldik" diye konuştu. 



DESTAN YAZMAYA HAZIR MIYIZ' 
İzmir için çok büyük projeler olduğuna dikkat çeken Eroğlu şöyle konuştu: "Güzel projeler yapmaya hazırız. Gücünüz şevkimiz, heyecanımız var. CHP Lideri İzmir'de aday olmuş... 35 dev projemiz var. Binlerce projeyle geldik. Yollar, hastaneler, barajlar, İzmir'i dünyaya açacağız. İzmir'in bahtı açık, yıldızı parlak buna yürekten inanıyorum. Destek alarak bunu başarmaya hazırız. İzmir'i bütün ilçelerle mekik gibi dokuyacağız. İzmir'i daha büyütmeye hazır mıyı? Haziran seçimlerinde İzmir olarak destan yazmaya hazır mıyı? Türkiye'de siyasi istikrar varsa ekonomik istikrar var. Dünyadaki ekonomik krizde Türkiye'nin hali nice olurdu. Sayın Başbakanımız sözleşme ve seçim beyannemasini ilan etti. İzmir için çok büyük projeler var. İzmir için her şey yapılacak. Her şey büyük İzmir için. Güzel hizmetlere imza atacağız." 



YILDIRIM: YENİ TÜRKİYE İZMİR'SİZ OLMAZ 
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Binali Yıldırım ise Yeni Türkiye İzmir'siz olmayacağını belirterek, "İzmir'i 30 ilçesini 1500 mahallesini karış karış gezdik. Yeni Türkiye yolunda bayrağı devralan Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu'yla 2023 hedeflerini Türkiye'de İzmir'de gerçekleştirmeye hazır mısını? AK Parti'nin hizmette devamlıllık prensibi aynen devam ediyor. Benden sonra İzmir'de AK Parti hükümetlerinin en icracı Bakanı Profesör Doktor Eroğlu'nu İzmir'e gönderdi. Değerli bakanımız ve bütün adaylarımız İzmir'in daha da ileri gitmesi için varlar. Var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.  Biz onların yanında köşe bucak her yerde beraber olacağız. Daha da yükseklere taşımak için hep birlikte çalışmaya hazır mıyı? Hayırlı olsun. Yaptığımız güzel işler oldu yapamadıklarımız da olmuştur ama İzmir sokaklarında gezerken biraz tereddütlüydüm. Özellikle 2015 belediye başkanları kampanyası sırasında 4 milyonu aşkın İzmir'le  gönül bağı kurduk seçimi kaybettik ama milyonlarca izmirliyle gönül bağı kurduk. Önemli olan gönüllere yol yapmaktır. Kalıcı olan odur. Geleceğimiz bundadır. Türkiye İzmir'siz olmaz. Yeni Türkiye hedeflerini gerçekleşecek İzmir Türkiye'ye Türkiye AK Parti'ye lazım" dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.