Dolar 32,3749
%0.05
Euro 34,7645
%-0.08
Altın 2.395,900
%-0.04
Bist-100 10.245,00
%0.35

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bahçeli'den Gündoğdu'da flaş mesajlar: İzmir'i hiç kimse çantada keklik görmesin

Bahçeli'den Gündoğdu'da flaş mesajlar: İzmir'i hiç kimse çantada keklik görmesin

Cumhur İttifakı'nın Alsancak Gündoğdu Meydanı'nda gerçekleştirdiği İzmir mitinginde konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "İzmir'i hiç kimse çantada keklik görmesin. İzmir'i hiç kimse arka bahçesi zannetmesin. Güzel İzmir'de bir şey değişecek, bu suretle her şey değişecektir. Şımaranlara, yolunu şaşıranlara, 12 Eylül zulmünün mirasçılarına İzmir sırtını dönmeli, daha müreffeh, geleceği daha güçlü bir yönetime daha fazlasını yapacak bir iradeye kucağını açmalıdır" dedi. Bahçeli'den Gündoğdu'da flaş mesajlar

  • Ege Postası
  • 17.03.2019 - 15:03

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 31 Mart yerel seçimleri için ilk ortak mitingi İzmir'de gerçekleştirdi. 

Alanda iki partinin liderinden önce MHP Lideri Devlet Bahçeli kürsüye geldi.

Bahçeli, AK Parti-MHP İzmir ortak mitinginde vatandaşlara hitap etti.

Bahçeli sözlerine, “Cumhur İttifakı’nın Gündoğdu Meydanı’nda düzenlenen İzmir Açıkhava toplantısına katılmaktan onur duyuyorum. Şükürler olsun ki İzmir’deyiz. İzmirli kardeşlerimle hasret gideriyoruz. Bu seçimlerin ülkemize, milletimize, İzmirimize, milli beka ve birliğimize hayırlı olmasını, kutlu ve nurlu bir dirilişe kaynaklık etmesini Rabbimden niyaz ediyorum” diyerek başladı.

İZMİR’DE BİRŞEY DEĞİŞECEK, HERŞEY DEĞİŞECEK

İzmir’i kimsenin çantada keklik görmemesini isteyen Devlet Bahçeli, “İzmir’i kimse çantada keklik görmesin, arka bahçesi görmesin. Güzel İzmir’de bir şey değişecek herşey değişecek. Şımaranlara, yolunu şaşıranlara, 12 Eylül zulmünün mirasçılarına İzmir sırtını dönmeli, daha müreffeh, geleceği daha güçlü bir yönetime daha fazlasını yapacak bir iradeye kucağını açmalıdır.Bu irade Cumhur İttifakı’dır. Adayı da tecrübe ve birikimiyle öne çıkan sayın Nihat Zeybekci’dir. MHP bütün gücüyle imkanlarıyla teşkilat mensuplarıyla Cumhur İttifakı’nın başarısı için çalışacak. İzmir ağırlıklarından kurtulacaktır” diye konuştu.

İZMİR’İN DAĞLARINDA ÇİÇEK AÇACAK, BOZULMUŞ DÜŞMANLAR SEL GİBİ KAÇACAK

Bahçeli, Cumhur İttifakı’nı tarif ederek, “Tarihin hiçbir döneminde rahat bırakılmadık. Devamlı üzerimize geldiler, sürekli çevremizde dolaştılar. Su uyudu, düşman uyumadı. Yıllar yılı kovaladı, asırlar birbirine eklemlendi, ancak ne husumet bitti ne hain tükendi. Anadolu’yu feth edişimizin üzerinden 948 yıl geçti ancak yankısı da hesabı da hala bitmedi. Bu hesap İzmir’i işgal edenlerle, 1922’de denize süpüren milliyetçi iradenin hala bitmemiş hesaplaşmasıdır. Bu hesabın bir tarafında Türk İslam medeniyeti ve büyük Türk Milleti vardır. Diğer tarafında zalimler, emperyalistler ve maalesef içimize kadar sızmış yerli işbirlikçileri vardır. Biz var olmak içein tarihten feyzimizi aldık. Biz bağımsız yaşamak için, şehitlerimizden dualarımızı aldık. Milli mücadelenin duruşuyla Cumhur İttifakı’na ruh verdik. Türk ve İslam düşmanlarının yeni saldırılarına karşı göğsümüzü siper ettik. Cumhur İttifakı İzmir’in sinesinden çıkıp ilk kurşunu sıkan Hasan Tahsin’in gelecek umududur. Yüzbaşı Şerafettin’in umududur. Cumhur İttifakı Iğdırlı Hasan Onbaşı’nın engin ferasetidir. Niyetimiz salih, himaye edenimiz Allah, destekçimiz ise Cumhurun bizzat kendisidir. İzmir’in dağlarında çiçek açacak. Bozulmuş düşmanlar sel gibi kaçacak” dedi.

31 MART SEÇİMLERİNİN NİÇİN BEKA SEÇİMİ OLDUĞU ANLAŞILDI MI'

Milli bekanın neden önemli olduğunu Yeni Zelanda’daki saldırıyla örnekleyen MHP Lideri Devlet Bahçeli, şunları söyledi:

“70 sayfalık manifesto yayınlayan bu Haçlı kalıntısı, Avrupa’ya gidersek bizi öldüreceklermiş. Biz buradayız gelin de görelim. Ey Haçlılar gelin de hadi gelin de kanınızda boğalım. Beka sorununu görmeyen çulsuzlar nasılsınız iyi misini? Türk ve İslam düşmanlarının emellerini hala fark edemediniz m? Husumetleri hala idrak edemeyecek misini? Beka sorunu yok demesin kimse. Yeni Zelanda’da bir cani tarafından sıkılan kurşunlar hepimize isabet etmiştir. Kanı dökülen hepimiziz. Şimdi anlaşıldı mı beka niye öneml? 31 Mart seçimlerinin niçin beka seçimi olduğu anlaşıldı m? Biliniz ki yedi düvel destekçileriyle çökmemizi bekliyorlar. İzmir’e kadar kovaladıklarımız tekrar karşımızda. Yegane güvence Cumhur İttifakı ve tek çözüm Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’dir. Mahalli idarelerden yeni sisteme dahil olmalıdır. El ele verirsek Türkiye’yi yenemezler. Cumhur İttifakı’nda kucaklaşırsak asla yenemeyecekler. Ülkemizin geleceği ve milletin bekasının risk ve tehlikelerle karşı karşıya kaldığı bir dönemi hep beraber yaşıyoruz. derin ve sinsi bir kuşatma, ve manevi bir abluka ile karşı karşıyayız. Tarihi bilmeden bugünü anlamaya ve gelecekte isabetle düşünmeye imkan yoktur. Dün 57’inci alay şehadete hazırdı, bugün Cumhur İttifakı. Ne büyük gurur kaynağıdır ki, Türk Milleti bağrından kahramanlar yetiştirmekte ve tarihe damgasını vurmada en önde yer almıştır. Kahramanlık olağanüstü erdem ve cesaretin, şuuur ve fedakarlıkla beslenerek ölüme meydan okuma halidir. Manevi huzurlarınızda tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Buradan 104 yıl sonrası Türk milletine kefen biçecekleri uyarıyorum. İşte cumhur ittifakı işte Türkiye işte kahraman İzmir. Türk milletini asla aşamazsınız PKK’ya ve FETÖ’yetutunanlar bilsinler ki son kale cumhur ittifakıdır”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.