Dolar 32,4932
%0.02
Euro 34,9267
%-0.13
Altın 2.439,340
%0.13
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bahçeli: 'Erdoğan'ın gitmediği bir orası kaldı'

Bahçeli: 'Erdoğan'ın gitmediği bir orası kaldı'

Bahçeli: Erdoğan gitmediği yer sadece Antartika

  • Ege Postası
  • 06.05.2015 - 17:52
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kastamonu mitinginde konuştu. Bahçeli, "Cumhurbaşkanı olarak, 1 Eylül 2014'ten 27 Nisan 2015'e kadar 27 ülkeye gitmiştir. Sonuç yine hüsrandır. Erdoğan harcırah zengini olmuş çıkmıştır. Erdoğan ülke ülke gezmiş, komşularla düşman olmuştur. Uçaklardan inmemiş, Türkiye yalnızlaşmış, içe kapanmıştır. Erdoğan dünya üzerinde gitmediği yer sadece Antartika kalmıştır ki, yakında oraya gitmesi de an meselesidir" dedi.

Bahçeli, "Yeni Anayasayı İmralı, Kandil, PKK, Erdoğan, Davutoğlu ve AKP müzakere edecek ve birlikte yazacaklardır. PKK'nın kimlik, egemenlik hakkı, özerk yönetim, Kürtçe dil, teröristlere genel af ve İmralı canisinin serbest bırakılması dayatmaları bir bir karşılanacaktır. Bunun karşılığında da Erdoğan 'Başkan' olacaktır. Erdoğan'ın Başkanlık ihtirasları ile PKK'nın Türkiye'yi bölme emelleri örtüşmüştür. Her ikisi de yeni Anayasa'ya bel bağlamıştır.

PKK'nın siyasi uzantısı partinin seçimlere bağımsız adaylarla değil parti olarak girme kararı da bu oyunun bir parçasıdır. PKK partisi yüzde on barajını geçerse, daha büyük bir güçle Meclis'e girecek ve AKP'nin sayısal eksiğini tamamlayarak yeni Anayasa'yı birlikte yapacaklardır. Baraj altında kalırlarsa, Güneydoğu'daki oylar AKP'ye gidecek ve bu durumda AKP Anayasa'yı tek başına değiştirecek çoğunluğa ulaşacaktır. Her yol, Türkiye'nin bölünmesine çıkmaktadır. Hesap pis, oyun acımasız ve Türkiye aleyhinedir. Ülkemiz ne hazindir ki İmralı - Kandil - Beştepe/ AKP ihanet ve melanet üçgeni içine hapsedilmiştir" dedi.

"ERDOĞAN HARCIRAH ZENGİNİ OLMUŞ ÇIKMIŞTIR"
Bahçeli, "Cumhurbaşkanı olarak, 1 Eylül 2014'ten 27 Nisan 2015'e kadar 27 ülkeye gitmiştir. Sonuç yine hüsrandır. Erdoğan harcırah zengini olmuş çıkmıştır. Erdoğan ülke ülke gezmiş, komşularla düşman olmuştur. Uçaklardan inmemiş, Türkiye yalnızlaşmış, içe kapanmıştır. Erdoğan dünya üzerinde gitmediği yer sadece Antartika kalmıştır ki, yakında oraya gitmesi de an meselesidir.

BAŞTAN AYAĞA TÜRKİYE'YE ZARAR
11 defa Suriye'ye gitmiştir. 17 Asya ülkesinden en çok Rusya'ya yolculuk yapmıştır. Putin ve Esad rol modeli olarak çoktan Erdoğan'ın aile albümündeki yerini almışlardır. Esad dost iken hasım olmuş, Putin ihalesiz aldığı işlerle sırtı sıvazlanmış ve şimdilik gönlü edilmiştir. Erdoğan baştan ayağa Türkiye'ye zarardır. 16 ayda 2,8 milyar liralık bütçesiyle Kastamonu'nun hakkını yemiştir. Kaçak ve karanlık sarayla kul hakkını gasp etmiş, haram deryasında boğulmuştur. Ayakkabı kutularına sizlerin emeğini, gelirini, göz nurunu doldurmuştur. Kastamonu çalışmış, havuzcular yemiştir. Kastamonu üretmiş, bakan ve Başbakan çocukları götürmüştür. Bunlar haramzadedir, bunlar hırsızdır, bunlar rüşvetçidir, bunlar siyasi yolsuzluk çetesidir" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.