Dolar 32,3624
%0.14
Euro 34,9794
%-0.24
Altın 2.325,770
%0.23
Bist-100 9,11
%0.28

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bahçeli: Böyle rezalet görmedim

Bahçeli: Böyle rezalet görmedim

TBMM’nin yeni yasama yılı resepsiyonu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in katıldığı mini zirveye sahne oldu.

  • Ege Postası
  • 02.10.2014 - 08:38
Üç siyasetçi, eşleriyle beraber Genel Kurul Salonu’nun içinde yer alan Başkanlık Divanı odasına geçerek bir süre sohbet ettiler. Odaya yemek ve meyve servisi de yapıldı. Üç liderin, odaya çekilmesi üzerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sert tepki göstererek, “Milletin asli unsuru olmasam terk ederdim. Bu devleti her şeyiyle tahrip ettiler, bu da başka örneği. Kapıya iki de koruma koymuşlar kimse girmesin diye, böyle rezalet görmedim” dedi.
 
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve Bakanlar Kurulu üyelerinin katıldığı resepsiyona muhalefet milletvekilleri ilgi göstermedi.
 
Genelkurmay Başkanı ve kuvvet komutanları ise resepsiyonda yoktu. Twitter kararından sonra Hükümetin tepkisini çeken AYM Başkanı Haşim Kılıç ile Danıştay Başkanı Zerrin Güngör ve Yargıtay Başkanı Ali Alkan da resepsiyona katılmadı.HDP’yi ise resepsiyonda kimse temsil etmedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.