Dolar 32,1866
%-0.12
Euro 34,9434
%0.01
Altın 2.421,820
%0.14
Bist-100 10.703,00
%0.24

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bahar Kalkanı Bölgesinden acı haber: 2 şehit, 3 yaralı

Bahar Kalkanı Bölgesinden acı haber: 2 şehit, 3 yaralı

Milli Savunma Bakanlığı, Bahar Kalkanı harekatında rejimin açtığı ateş sonucu 2 askerin şehit olduğunu, 3 askerin de yaralandığını bildirdi.

  • Ege Postası
  • 05.03.2020 - 22:45

Bugün şehit olan iki askerle ilgili Milli Savunma Bakanlığı'ndan da açıklama geldi. Bakanlık iki askerimizin şehit olduğu saldırılarda 3 askerimizin de yaralandığını duyurdu. Şehit haberlerini önce Gaziantep Valiliği ardından da Iğdır Valiliği açıklamıştı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Iğdır ve Gaziantep valiliklerinin açıkladığı şehit askerler ile ilgili açıklama yaptı. MSB’nin açıklamasında bugün iki askerin şehit olduğu saldırılarda 3 askerin de yaralandığı belirtildi.

Rusya ile İdlib konusunda varılan anlaşma öncesi meydana geldiği öğrenilen saldırıya ilişkin Bakanlıktan yapılan açıklamada, harekat bölgesinde bulunan Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarına, rejim unsurları tarafından ateş açıldığı belirtildi.

Bölgede tespit edilen hedeflerin ateş destek vasıtalarıyla yoğun şekilde ateş altına alınarak gerekli karşılığın verildiği ve hedeflerin tahrip edildiği vurgulanan açıklamada, gelişmelerin takip edildiği ve gerekli tedbirlerin alındığına dikkati çekildi.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personellerimiz için acil şifalar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.