Dolar 32,1961
%-0.02
Euro 34,9899
%-0.05
Altın 2.509,310
%0.34
Bist-100 10.740,00
%0.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
BDP'li Zenderlioğlu, İmralı'ya yeni insanlar gitmesini istedi

BDP'li Zenderlioğlu, İmralı'ya yeni insanlar gitmesini istedi

BDP Bitlis Milletvekili Hüsamettin Zenderlioğlu, İmralı’ya 8 PKK’lı hükümlünün gönderileceği haberleri ile ilgili, “Oraya yeni arkadaşlarımızın, yeni insanların gitmesinde yarar görüyoruz.” dedi. BDP Bitlis Milletvekili Hüsamettin...

  • Ege Postası
  • 24.05.2013 - 14:31
BDP Bitlis Milletvekili Hüsamettin Zenderlioğlu, İmralı’ya 8 PKK’lı hükümlünün gönderileceği haberleri ile ilgili, “Oraya yeni arkadaşlarımızın, yeni insanların gitmesinde yarar görüyoruz.” dedi.

BDP Bitlis Milletvekili Hüsamettin Zenderlioğlu, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin gazetecilerin sorularını cevapladı. Zenderlioğlu, İmralı’ya 8 PKK’lı hükümlünün gönderileceği haberleri ile ilgili, “Henüz haberleri okumadım, ama olması doğaldır ki oraya yeni arkadaşlarımızın, yeni insanların gitmesinde yarar görüyoruz. Herhangi bir sakıncası yok.” diye konuştu.

TBMM’de kurulan Çözüm Komisyonu’nun bundan sonra kimleri dinleyeceği ile ilgili bir soruya karşılık Zenderlioğlu, “Programla ilgili önerilerimiz oldu. Bu öneriler belli çerçeve içinde programlanıyor. Kimin gelip gelmeyeceği konusunda herhangi bir bilgi söylemek şimdi doğru olmaz.” karşılığını verdi.

Bir gazetecinin, “Bundan sonra netleşen ziyaret var mı'” sözleri üzerine Zenderlioğlu, “Hem yurt dışında hem yurt içinde önerilerimiz var. Dünyada barış sürecinde yapılan yöntemler… Yöntem bakımından nelerin yapılıp nelerin yapılmadığı konusunda araştırma, inceleme yapmayı düşünüyoruz. Türkiye’de iç barışın gerçekleşmesi, inanıyoruz ki Ortadoğu’da da barışa vesile olacaktır.” ifadesini kullandı. Zenderlioğlu, çözümde söyleyecek sözü olan herkesi dinlemeye hazır olduklarını aktardı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.