Dolar 32,5880
%0.35
Euro 34,8018
%0.2
Altın 2.507,560
%0.93
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
BALSpor’dan Başkan Atila’ya teşekkür

BALSpor’dan Başkan Atila’ya teşekkür

Türkiye 1. Voleybol Ligi’ne yükselen Bornova Anadolu Lisesi Spor Kulübü yetkilileri Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya teşekkür ziyaretinde bulundu. Kazandıkları kupalarla ziyarete gelen kulüp yetkilileri, Başkan Atila’ya desteklerinden dolayı teşekkür ederek takımlarının formasını hediye etti.

  • Ege Postası
  • 30.08.2015 - 10:27
Türk Voleybol tarihinde 1. Lig’e çıkan ilk devlet okulu takımı olma başarısını elde eden Bornova Anadolu Lisesi Spor Kulübü (BALSPOR) yönetimi, bu gururu Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ile paylaştı.
 
Bornova Belediyesi bize destek oldu
 
Kazandıkları kupalarla birlikte Başkan Atila’yı ziyarete gelen BALEV Vakfı Başkanı Nuri Göktepe, Bornova Anadolu Lisesi Müdürü  Celal Güzelsöz ve BALSPOR Kulübü Başkanı Ersan Odaman Bornova Belediyesi’nin kendilerine büyük destek verdiğini söyledi. Yıldız ve genç erkeklerde de İzmir ikincisi olduklarını ifade eden Odoman, Başkan Atila’ya da teşekkür etti.
 
BAL markasının destekçisiyiz
 
Bornova Anadolu Lisesi Spor Kulübü’nün gösterdiği başarıdan gurur duyduklarını belirten Başkan Olgun Atila, “Bornova Anadolu Lisesi sadece İzmir’in değil, Türkiye’nin bir markasıdır. Bu markanın her zaman yanında ve destekçisi olacağız. Sizlerin bundan sonra da elde edeceğiniz başarılarla kentimize güzellik katacağına, moral vereceğine, sporun gelişimine katkı sağlayacağına ve gençlere örnek olacağına inanıyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.