Dolar 32,4028
%-0.11
Euro 34,8028
%0.18
Altın 2.434,000
%-0.19
Bist-100 10.083,00
%1.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Az daha canından oluyordu

Az daha canından oluyordu

İZMİR'in Bayraklı İlçesi'nde, hırsızlık amacıyla girdikleri sanılan evin sahibi, 53 yaşındaki Hüseyin Kır'ı üç yerinden bıçakla yaralayan 2 kişi kaçtı. Kır'ın sağlık durumunun iyi olduğu, kaçan zanlıların yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

  • Ege Postası
  • 04.11.2012 - 10:18
İZMİR- Olay, bugün saat 00.30 sıralarında, Fuat Edip Baskı Mahallesi 1627/3 Sokak 7 numarada meydana geldi. Şarküteri işleten Hüseyin Kır, bir kadın yakınının "Evinden tıkırtılar geliyor" diyerek araması üzerine işyeri ile birkaç sokak uzaktaki evine geldi. İçeri yalnız giren Kır, kimlikleri belirlenemeyen 2 kişi ile karşılaştı. Boğuşmada sırt, sol karın boşluğu ve sol omuzundan yaralanan Kır, kanlar içinde yerde kaldı. Saldırganlar kaçtı. Olay, polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine gelen acil yardım ekipleri yaralı Kır'ı ambulans ile Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan Kır'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Evde inceleme yapan polis parmak izi ile delil aradı. Ekipler, iki kişinin hırsızlık amacıyla çatıdan önce havalandırma boşluğuna, ardından, tuvalet penceresinden eve girdiğinin sanıldığını belirtti. Kaçan zanlıların yakalanması için çalışmaların sürdüğü kaydedildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 
KAVGADA BIÇAKLANMIŞ OLABİLİR İDDİASI

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde, evinde bıçaklanan Hüseyin Kır'ın hastanede tedavisi devam ediyor. Bıçaklama olayına karışanların aslında hırsız olmadığı, Kır'ı, evde konuşurken aralarındaki anlaşmazlık sonucu çıkan kavgada bıçakladıkları ileri sürüldü. 
Kır'dan sağlıklı bilgi alamayan polis, komşuların da ifadesine başvurdu. Komşularının, Kır'ın yaklaşık 20 gün önce ülkeye giriş yapan Gürcistan uyruklu K.B. ile birlikte yaşamaya başladığını anlattıkları öğrenildi. K.B.'nin ülkeye girişinde yardımcı olduğu sanılan 2 kişi ile Kır'ın bir süredir anlaşmazlık yaşadığı, bu nedenle aralarında tartışma çıktığı ileri sürüldü. Tartışma büyüyünce de bu kişilerin, Kır'ı bıçaklayarak kaçtıkları iddia edildi. 
Polisin ifadesine başvurduğu Gürcistan uyruklu K.B.'nin ise Kır'ı bıçaklayanları tanımadığını söylediği öğrenildi.
(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.