Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ayak izlerinden yakayı ele verdiler

Ayak izlerinden yakayı ele verdiler

İzmir'in Menderes ilçesinde, tel örgüleri keserek hayvan çadırından 10 koyun ve prefabrik evden jeneratör çaldığı ileri sürülen 3 kişi, olay yerindeki ayak izlerinden yola çıkılarak jandarma ekiplerince kıskıvrak yakalandı. Çalınan koyunlar ve jeneratör sahibine teslim edildi.

  • Ege Postası
  • 25.10.2016 - 12:03

İzmir'in Menderes İlçesi'ndeki bir ağıldan 10 koyun ile jeneratör çaldığı iddiasıyla 3 kişi jandarma tarafından yakalandı. Çalınan hayvanlar ile jeneratör sahibine teslim edilirken, şüpheliler tutuklandı. 

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri geçen cuma günü, Menderes'in Görece Mahallesi'nde M.O.'ya ait 10 küçükbaş hayvanın çalındığını, arazisindeki tel örgüyü kesen hırsızların ayrıca arazideki prefabrik bir yapıyı kullanılamayacak hale getirdiğini ve yapıdaki 8.5 KW gücünde jeneratörün çalındığı ihbarını aldı. Hırsızlığın ardından olay yerinde inceleme yapan jandarma, ayak izi ve parmak izi incelemesi yaptı. Soruşturmasını derinleştiren jandarma, zanlıların kimliğinin S.D., R.D. ve Ç.D. olduğunu belirledi. Aynı gün operasyon yapan jandarma, 3 şüpheliyi yakaladı. Çalıntı jeneratör şüphelilerin evinde bulunduğu, koyunların ise dağ yamacında ele geçirildiği öğrenildi. Çalıntı hayvanlar ve jeneratör M.O.'ya teslim edildi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.