Dolar 32,5571
%0.03
Euro 34,8770
%0.03
Altın 2.428,980
%-0.05
Bist-100 9.645,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Avustralya'da çatıyı anlatacak o isim belli oldu

Avustralya'da çatıyı anlatacak o isim belli oldu

CHP’nin İzmirli Parti Meclisi Üyesi Hüseyin Saygılı, Avustralya’da Ekmeleddin İhsanoğlu için oy isteyecek. Saygılı, 40 bin Türk seçmenin olduğu Avustralya’da seçim koordinasyon ve propaganda çalışması yapacak.

  • Ege Postası
  • 21.07.2014 - 14:13
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -.Avustralya’da yaşanan 40 bin Türk seçmen, 31 Temmuz- 2 Ağustos tarihleri arasında, Türkiye’deki cumhurbaşkanlığı seçimi için oy kullanacak. CHP, Avustralya’da sandık  görevlilerini koordine etmek ve atı aday Ekmeleddin İhsanoğlu’nun propagandasını yapmak adına  Parti Meclis Üyesi Hüseyin Saygılı’yı görevlendirdi.

3 KENTE GİDECEK
Saygılı 25 Ağustos tarihinde Avustralya’ya gidecek. Saygılı, Türkiye’nin konsolosluğun bulunduğu Sydney, Camberra ve Melbourne’de  yurttaş dernekleriyle bir araya gelecek, toplantılarda seçmenle görüşecek.

PROPAGANDA ÇALIŞMASI
Saygılı, Avustralya’da yapacağı çalışma için şunları söyledi; “ Avustralya’da yaklaşık 40 bin seçmenimiz var.  Türkiye’deki Cumhurbaşkanlığı seçimi için oy kullanacaklar ve üç gün sürecek.Sandık görevlilerinin eğitimine yönelik dikkat etmeleri gereken konularda bilgilendirme yapacağım.Ayrıca İhsanoğlu için propaganda çalışması yapacağım. AKP iktidarının 12 yıllık uygulamalarıyla ülkeyi ne hale getirdiğini anlatacağım. Türkiye’nin birlik beraberliği için en doğru ismin Ekmeleddin İhsanoğlu’nun olduğunu anlatacağım”dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.