Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Avrupalı gençler İzmir'de

Avrupalı gençler İzmir'de

Türkiye, Romanya, Gürcistan, Slovakya, Portekiz, Litvanya ve İspanya'dan toplam 30 genç “Life with +1 Difference" isimli, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından onaylanan Erasmus Plus Projesi kapsamında izmir'in Seferihisar ilçesinde Down Sendromu ile ilgili çalışmalar yapıyor.

  • Ege Postası
  • 01.07.2019 - 18:08

Türkiye Ulusal Ajansı (www.ua.gov.tr) tarafından desteklenen Erasmus+ projesi kapsamında İzmir'de bulunan katılımcılar Down sendromu ve Özel eğitim yöntemleri hakkında araştırmalarda bulunuyor.  

Zeplin Down Sendromu Araştırma Kulübü  isimli gençlik grubu üyeleri tarafından hazırlanan ve Zift Hayat Boyu Öğrenme ve Eğitim Derneği tarafından desteklenen proje, 26 Haziran 2019 da başladı. Katılımcı gençlerin çalışmaları 3 Temmuz 2019'a kadar devam edecek. Zift Hayat Boyu Öğrenme ve Eğitim Derneği  liderlerinden Proje Koordinatörü Nuri Bilirgen önderliğinde yürütülen projede katılımcı gençler gerçekleştirdikleri faaliyetler ile İzmir'de Down Sendromu ile ilgili katılımcı ülkelerin yaptığı çalışmalar, sivil toplum kuruluşları, karşılaşılan zorluklar ve çözüm önerileri hakkında faaliyetlerde yer alıyor.  

Katılımcılar Down Sendromu hakkında grup çalışmaları, araştırmalar, sunumlar, münazara, logo çalışmaları ve kültürel çalışmalarda bulunmaktadırlar. Katılımcı gençler aynı zamanda düzenledikleri kültürel faaliyetler ile birbirlerinin kültürlerini yakından tanıma fırsatı da elde ederek kültür değişimine öncülük etmektedirler.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.