Dolar 32,3646
%0.15
Euro 34,9515
%-0.32
Altın 2.325,130
%0.2
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Atila'dan ilk müjde

Atila'dan ilk müjde

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila; sorunları çözmek, başlamış yatırımları tamamlamak ve yeni projeleri hızla hayata geçirmek için sahaya indi. Doğanlar Stadyumu ve Altındağ Spor Salonu’nun inşaatlarında incelemelerde bulunan Atila Bornovalılara ilk müjdesini verdi.

  • Ege Postası
  • 23.04.2014 - 11:07
İZMİR - 10 bin kişilik Doğanlar Stadyumu’nun bir yıl içinde tamamlanacağını ifade eden Atila, Altındağ Spor Salonu’nun yapımını da bazı değişikliklerle hızlandırıp, daha ekonomik bir şekilde halkın hizmetine sunulacağını açıkladı
 
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, seçim kampanyası döneminde vatandaşlara verdiği sözleri tutuyor. Seçimin ardından tebrik ziyaretlerini makamında kabul ederek vatandaşların sevincini paylaşan Atila, Bornova’yı ‘İzmir’in parlayan yıldızı’ haline getirmek hedefiyle yola çıktı. Atila, ilk olarak Bornova Belediyesi’nin yapımı devam eden Doğanlar Stadyumu ve Altındağ Spor Salonu ile geçtiğimiz yıllarda açılan Işıkkent Spor Tesisleri’nde incelemelerde bulundu.
 
EKSİKLER İÇİN YENİ ÇÖZÜMLER 
Doğanlar Stadyumu ve Altındağ Spor Salonu’nun projelerini ve inşaatlarını inceleyen Başkan Atila, inşaatların hızla tamamlanacağını söyledi. Yapımı devam eden projelerin eksiklerini yüksek mimar olmanın da avantajı ile kontrol ederek yeni çözümler üreteceklerini söyleyen Atila, “İncelemelerimize Doğanlar Stadyumu’ndan başladık. Yaklaşık 10 bin kişilik stadyum bir senede tamamlanacak. Hızlı ve sağlıklı bir şekilde tamamlanması için kontrollerimiz devam edecek” dedi.
 
Altındağ Spor Salonu’nda da 2 bin 500 kişinin aynı anda spor müsabakalarını izleyebileceğini dile getiren Başkan Atila şöyle konuştu: “Altındağ Spor Salonu’nun yapımını bazı değişikliklerle hızlandırıp, daha ekonomik bir şekilde halkımıza kazandırmak istiyoruz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.