Dolar 32,3576
%-0.38
Euro 34,6548
%-0.43
Altın 2.386,620
%-1.49
Bist-100 10.178,00
%1.32

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ataşehir Spor Salonunun temeli cumartesi atılıyor

Ataşehir Spor Salonunun temeli cumartesi atılıyor

Çiğli Belediyesi tarafından projelendirilen Ataşehir Spor Salonu’nun temel atma töreni İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun katılımıyla 16 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

  • Ege Postası
  • 14.08.2014 - 09:48
İZMİR- Çiğli Belediyesi 2014 yılı yatırımlarını hayata geçirmeye devam ediyor. Çiğli’de yaşayan vatandaşlar için spor yapma olanaklarının artırılması ve sağlıklı yaşam alışkanlığının sporla sürdürülebilmesi hususlarında çalışan Çiğli Belediyesi, Çiğli’nin ilk spor kompleksi olan Ataşehir Spor Salonu’nun temel atma törenine hazırlanıyor. İlçede yaşayan vatandaşların taleplerinin dikkate alındığı spor kompleksinin temel atma töreni 16 Ağustos Cumartesi günü saat 10:30’da, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilecek.

Bin 500 seyirci kapasiteli
Voleybol, basketbol başta olmak üzere birçok branşta hizmet verecek Ataşehir Spor Salonu önemli bir amaca hizmet ederek, Çiğli’de ilk spor salonu olma misyonunu üstlenecek. Sportif faaliyetlerin yanı sıra beceri kursu salonlarının da bulunacağı komplekste halkın sosyal projelere dönük çalışmalar üretmesine de imkan sağlanacak.
İlkleri yapmanın heyecanını yaşıyoruz

Sağlıklı kuşaklar yetiştirilmesinde büyük sorumluluklar üstlenilmesinin yerel yönetimlerce çok önemli bir görev olduğuna ve spor komplekslerinin bu amaca doğrudan hizmet verdiğine dikkat çeken Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, “Biz Çiğli’de ciddi yatırımlar yapmak için bu göreve talip olduk. Spor salonları projemizi her mahallemizde hayata geçirmek istiyoruz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Aziz Kocaoğlu’nun desteği ve katılımıyla, bu güzel amaca hizmet edeceğiz. Şimdiden herkese hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.