Dolar 32,5998
%0.39
Euro 34,8067
%0.21
Altın 2.488,280
%0.15
Bist-100 9.464,00
%-0.63

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Atak kolejinde kardeşlik turnuvası düzenlendi

Atak kolejinde kardeşlik turnuvası düzenlendi

Mardin Özel Safiye Atak Beşir Koleji tarafından kardeş okullar arasında düzenlediği kardeşlik turnuvası tamamlandı.Mardin Özel Safiye Atak Koleji önderliğinde daha önceden belirlenen kardeş okullar arasında gerçekleştirilen turnuvaya 6 okul...

  • Ege Postası
  • 06.05.2013 - 13:23
Mardin Özel Safiye Atak Beşir Koleji tarafından kardeş okullar arasında düzenlediği kardeşlik turnuvası tamamlandı.

Mardin Özel Safiye Atak Koleji önderliğinde daha önceden belirlenen kardeş okullar arasında gerçekleştirilen turnuvaya 6 okul ve yaklaşık 116 öğrenci katıldı. Turnuva sonrası birinciliği ise Mehmet Doğru Ortaokulu elde etti.

Bu tür sosyal aktivitelerin okullar arasında kardeşliği pekiştirdiğini belirten Özel Safiye Beşir Atak Koleji Müdürü Erdal Boz, okul olarak her alanda örnek çalışmalar yaptıklarını söyledi. Boz, "Birlikte sosyal sorumluluk kapsamında okulumuz öğrencileri ile 6 kardeş okullarımız öğrencileri arasındaki kaynaşma ve yakınlaşmanın tesisi adına yaptığımız faaliyetlerden biri de bu kardeşlik turnuvası oldu. Katılan bütün öğrenci ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum." dedi.

Mehmet Doğru Ortaokul'unun Müdürü Eşref Kaya ise Atak koleji ile kardeş okul olmanın faydalarını sosyal, sportif, eğitim-öğretim ve veliler bazında çok fazlası ile gördüklerini ifade etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.