Dolar 32,3517
%-0.02
Euro 34,8701
%0.23
Altın 2.391,070
%-0.24
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Artık Fayans Ustası İnternetten Bulunuyor!

Artık Fayans Ustası İnternetten Bulunuyor!

İnternet artık farklı alanlarda da hayatı kolaylaştırıyor.

  • Ege Postası
  • 22.06.2018 - 14:20

Çeşitli alanlarda ihtiyaçların kolay yoldan karşılanmasını sağlayan sanal ağ son birkaç yıl içerisinde usta bulmak için de başvurulan bir platforma dönüştü. Özellikle bulmak isteyenler rotasını gazete ilanları yerine internete çevirmeye başladı. Aslında bu değişimde özel bir web sitenin büyük payının olduğu söylenebilir.

Kısa zamanda geniş kitleler tarafından tercih edilen bir siteye dönüşen adresinin hizmete başlaması ile birlikte adeta bir dönemin sona erdiği ve yeni bir dönemin başladığından söz edilebilir. Daha önce tadilat ve onarım çalışmaları yapması için usta bulma sıkıntısı yaşayanlar tercihini daha kolay bir yol olan bu adresten yana kullanmaya başladı. Özellikle fayans döşeme gibi titizlik gerektiren konularda toplumun önceliği güvenilir bir usta oluyor.

Tek Bir Site Toplumdaki Yaygın Bir Sorunu Ortadan Kaldırdı

Ustamgeliyor.com sadece gerekli belgelere sahip olan ustaların sistemine kayıt olmasına izin veriyor. Bu durum halk arasında bir güven oluşmasını sağladı. Tanıdıklara sorarak ya da gazete ilanlarını takip ederek fayansçı bulunsa da ustanın ne oranda deneyimli ve güvenilir olduğu konusunda yaşanan endişeler ortadan kalktı. Şimdiye dek binlerce kişinin usta bulmasını sağlayan ve neredeyse tek bir şikayet dahi almamış olan site, popülerliğini güç geçtikçe arttırıyor.

Bu sitenin hizmet vermeye başlaması ile birlikte fayans kaplama ustası bulma konusunda insanların yaşadıkları sıkıntıların ortadan kalktığı söylenebilir. İşinin ehli olan ustaların bu sistemde mevcut olması sadece usta bulmayı kolaylaştırmıyor, aynı zamanda insanların yapılan çalışmadan memnun kalmasını da sağlıyor. Bu bakımdan sitenin toplumda son derece yaygın olan bir problemi tek başına ortadan kaldırdığını belirtmek mümkün.

Usta Bulma Sistem Nasıl İşliyor'

Bu siteden faydalanılması için insanların herhangi bir ücret ödemesi gerekmiyor. Ziyaretçilerine ücretsiz olarak hizmet vermesi kısa zamanda ciddi oranda başarı yakalamasında etkili olduğu görüşü hakim. Siteye tıklandığında bir talep formu ziyaretçileri karşılıyor. Bu talep formuna hangi çalışma için bir ustaya ihtiyaç duyulduğuna dair bilgiler yazıldıktan sonra seramik döşeme gibi kategori seçimi yapılıyor.

Ustamgeliyor.com sitesi tarafından bu talep formu, sisteme kayıtlı olan ustalara ulaştırılıyor. Ustalar yapılacak çalışmayı talep formunda okuyarak bir fiyat teklifinde bulunuyorlar. Ardından bu fayans döşeme fiyatları ustaya ihtiyaç duyan site ziyaretçisine SMS ya da e-posta yolu ile iletiliyor. Ziyaretçi istediği ustayı seçme özgürlüğüne sahip. Hatta daha fazla sayıda fiyat teklifi talebinde bulunabiliyor ya da ustalar ile telefon görüşmesi yaparak pazarlık da gerçekleştirebiliyor.

Çok sayıda internet kullanıcısının hızlı bir şekilde usta bulmasını sağlayan bu sitenin daha önce hiç şikâyet almamış olması ise mevcut sisteminin güvenilir olmasının kanıtı olarak gösteriliyor. Sitenin hizmet verdiği kategori sayısını arttırmayı planladığı ise gelen son bilgiler arasında yer alıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.