Dolar 32,4033
%0.14
Euro 34,7994
%0.02
Altın 2.401,940
%0.21
Bist-100 10.209,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Artemis Kutsal Yolu yürüyüşüne rekor katılım

Artemis Kutsal Yolu yürüyüşüne rekor katılım

İZMİR'in Selçuk İlçesi'nde düzenlenen Zirve Dağcılık'ın organize ettiği Artemis Kutsal Yolu 2'inci etap yürüyüşüne 350 kişi katıldı.

  • Ege Postası
  • 06.10.2015 - 12:07
Zirve Dağcılık İzmir, Söke, Turgutlu, Kuşadası ve Selçuk şubelerinin katıldığı Artemis Kutsal Yolu 2'inci etap yürüyüşü 4 Ekim Pazar günü düzenlendi. Zirve Dağcılık Genel Başkanı Orhan Kozan'ın da katıldığı yürüyüşe önceki genel başkanlar ile birlikte Zirve Dağcılık Turgutlu Şube Başkanı Osman Tuğrul, Söke Şube Başkanı Faysal Yeşilyağcı, Kuşadası Şube Başkanı Halil Özer ve Selçuk Şube Başkanı Zehra Taşdöven de eşlik etti. Çok sayıda doğaseverin katıldığı yürüyüş için Çamlık Köyü'nde buluşan üyeler, Atatürk Evi ve Lokomotif Müzesi'ni görme imkanı buldu. Bir süre eski İzmir - Aydın karayolunun bulunduğu rotada seyreden ekip daha sonra orman yollarına doğru yürüyüşü sürdürdü. Naipli Çayı ile beraber ilerleyen eski döşeme yola giren doğa severler bir süre sonra Naipli Köyü'ne ulaştı. Yürüyüşçüler, Gümüşköy'ün ardından Magnesia Antik Kentin'de yürüyüşü sonlandırdı. 

Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Aydoğan, 350 kişiyi tek grup halinde yürütmenin kolay olmadığını söyleyerek "Bu arkadaşlarımız amatör ruhla çok önemli üretimlerde bulunuyorlar. 350 kişiyi aşan katılımcı arkadaşlarım sezonun ilk yürüyüşü olması, hava sıcaklığı ve 20 kilometreye yaklaşan rotaya rağmen bize çok yardımcı oldu. Grubu bölmeden yürütebilmemiz ve aksaklık olmadan etkinliği tamamlamamızda katılımcı arkadaşlarımızın uyum ve anlayışı da etkili oldu" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.