Dolar 32,3395
%0.18
Euro 35,1039
%-0.22
Altın 2.241,110
%-0.11
Bist-100 8,87
%1.68

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Arslan’dan İnce’ye tam destek

Arslan’dan İnce’ye tam destek

Belediye başkanlığı aday adaylığı için bir çok ismin dillendirildiği eski belediye başkanı Ertan Avkıran’ın da imza hareketi başlattığı Güzelbahçe’de CHP İlçe Başkanı Ednan Arslan’dan önemli açıklamalar geldi. Herkesin belediye başkanlığı için hür iradesiyle aday adayı olabileceğini ifade eden Arslan, “Görünen köy kılavuz istemez. Güzelbahçe belediye Başkanı Mustafa İnce çok başarılı… Güzelbahçe’nin çehresi İnce başkanlığında değişti. Ben bir adım önde olduğunu düşünüyorum. Örgütle uyumu da çok iyi” dedi.

  • Ege Postası
  • 03.07.2013 - 15:13
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Mevcut Belediye Başkanı Mustafa İnce’nin göreve yeniden talip olduğu Güzelbahçe’de İlhan Pınar, Mustafa Gürkan , Uğur Yelekli ve Tacettin Bayır gibi isimlerde aday adaylığı için dillendiriliyor. 2009 yerel seçimleri öncesi belediye yapılan operasyon sonucu cezaevine gönderilen eski belediye başkanı Ertan Avkıran ise itibarını geri almak için vatandaş nezdinde nabız yoklarken, Genel Merkez’e göndermek üzere belediye başkan adaylığı için imza kampanyası başlattı. Bir çok ismin dillendirildiği eski belediye başkanı Avkıran’ın da imza hareketi başlattığı Güzelbahçe’de ilçe başkanı Ednan Arslan’dan önemli açıklamalar geldi.

“GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ”

Yerel seçimler için herhangi bir adaylık düşünmeyen ve örgütün başında seçimlere girecek olan Arslan, 2014 öncesi önemli mesajlar gönderdi.Herkesin belediye başkanlığı için hür iradesiyle aday adayı olabileceğini ifade eden Arslan, “ Aday adayları oradan oraya koşturabilir ancak belediye başkanı hakkında kimse propaganda yapmamalı” dedi. Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce’nin ilçeye büyük ivme kazandırdığını ifade eden Arslan, “ Güzelbahçe’nin çehresi İnce başkanlığında değişti. Ben bir adım önde olduğunu düşünüyorum. Örgütle uyumu da çok iyi. Kendisiyle rahat iletişim kuruyoruz. Belediyeyle örgütün arasındaki uyumun en iyi olduğu ilçeyiz. Görünen köy kılavuz istemez. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da çok başarılı, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce de çok başarılı. Parti içi çekişmelerle yıpratılmamalılar” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.