Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Arınç'ın damadı cemaat sorusuna şu yanıtı verdi

Arınç'ın damadı cemaat sorusuna şu yanıtı verdi

Eski Başbakan Yardımcısı, Meclis Başkanı Bülent Arınç’ın damadı Ekrem Yeter’in, FETÖ silahlı örgüte üye olma suçlamasıyla Ankara 19.Ağır Ceza Mahkemesinde açılan davanın ilk duruşması yapılıyor.

  • Ege Postası
  • 03.11.2017 - 12:07

Yeter ifadesinde, bir doktor olarak işinin hayat kurtarmak olduğunu, hayatının hiçbir döneminde hiçbir terör faaliyetini desteklemediğini belirterek, “Bir sapan taşı da olsa hayatım boyunca bir canlıyı incitmedim” dedi.

Mahkeme Başkanın, Gülen Cemaati FETÖ olarak anılmadan önce bir bağlantınız var mıydı, sorusuna Yeter, “Bu yapıyla herhangi bir bağlantım olmadı. Sempati düzeyinde etrafımızda insanlar vardı. Vatana millete güzel işler yaptıklarını düşündüğümüzden dolayı açıkçası sempatimizin olduğunu saklanamaz bir gerçektir” yanıtını verdi.

Tutuksuz yargılanan Yeter, avukatları ile duruşma salonunda saati bekliyor. İddianamede , Yeter hakkında FETÖ üyesi olduğu iddiasıyla 15 yıla kadar hapis Kritik damat yargı önünde cezası isteniyor. İddianamede, Fethullah Gülen'in çağrısından sonra Yeter'in Bank Asya'daki hesabında 41 bin lira artış olduğu, gizli tanık Lagos'un Yeter'i fotoğrafından teşhis ettiği belirtilmişti. (Hürriyet)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.