Dolar 32,3797
%-0.18
Euro 34,7979
%0.16
Altın 2.441,470
%0.11
Bist-100 10.083,00
%1.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Arınç: İşbirliğimiz artarak devam edecek

Arınç: İşbirliğimiz artarak devam edecek

Güven tazeleyen TGF yönetimi ilk olarak Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’la buluştu

  • Ege Postası
  • 25.09.2012 - 11:17

 İZMİR-Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun Pazar günü yapılan 7. Olağan Genel Kurulu’nda yeniden genel başkanlığa seçilen Atilla Sertel, beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’la bir araya geldi. Üç yıllığına ikinci kez göreve gelen TGF Genel Başkanı Atilla Sertel  7. Uluslararası Türk Dili Kurultayı’na katıldı. Burada Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’la karşılaşan Sertel davet üzerine Arınç’la bir süre özel görüştü.

Ankara’da gerçekleştirilen 7. Uluslararası Türk Dili Kurultayı’nın açılışı sonrası TGF Genel Başkanı Atilla Sertel,  yönetim kurulu üyeleri  Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yılmaz Karaca, Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ali Dim ve TGF Yüksek İstişare Kurulu üyesi ve aynı zamanda Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Genel Başkanı İbrahim Erdoğan’ı kabul eden Arınç, TGF yönetimi ile geçen dönem yakalanan işbirliği ve diyaloğun bu dönemde daha da artarak devam edeceğini söyledi.

TGF heyeti ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın bir araya geldiği görüşmede Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, RTÜK Başkanı Davut Dursun, Anadolu Ajansı Başkanvekili Salih Melek ve Anadolu Ajansı Genel Müdürü Kemal Öztürk de hazır bulundu.

HAYIRLI OLSUN

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, yeni yönetime hayırlı olsun dileklerini ileterek, “Yeniden seçilmenize çok sevindim. Geçen dönem basının sorunlarının çözümü için birlikte yaptığımız girişimler bu dönemde de artarak devam edecek. Bu dönem daha da güzel bir işbirliği yakalayacağımızı düşünüyorum. Yeni dönem ve yeni yönetim Anadolu basını için hayırlı olsun” dedi.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel de katkı ve destekleri için Bülent Arınç’a teşekkür ederek, “Zaman zaman sizinle bir araya gelerek aktarma fırsatı bulduğumuz sorunlarımıza yaklaşımınız ve çözüm üretmeniz TGF ailesini mutlu etmiştir. Bu katkı ve desteklerin bundan sonra da devamını diliyorum” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.