Dolar 32,2711
%-0.65
Euro 34,7191
%-0.25
Altın 2.412,720
%-0.41
Bist-100 10.046,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Arena'ya İzmir damgası

Arena'ya İzmir damgası

AK Partililer, üçüncü genel başkanını seçeceği olağanüstü kongre için sabahın erken saatlerinden itibaren Arena Spor Salonu’na akın ederken, kongreye, tek aday Binali Yıldırım’ın seçim bölgesi İzmir’den büyük katılım oldu. Eski başkanla selfie

  • Ege Postası
  • 22.05.2016 - 13:38

EGEPOSTASI  - AK Parti’nin, “Kutlu yürüyüşe devam” sloganlı olağanüstü kongresinde İzmir havası esti. Ankara Arena’da, İzmir örgütünün “Kutlu Yürüyüşe Binali Yıldırım’la Devam” pankartları salonun dört yanında yer aldı. İl Eski Başkanı Ömer Cihat Akay’ın, kongre salonunda Binali Yıldırım ile yaptığı selfie gözlerden kaçmadı.

Yıldırım’ın genel başkan adayı gösterilmesi sonrası 23 yıl sonra bir başbakan çıkaracak İzmir’de de büyük sevinç sürüyor. AK Parti İzmir Teşkilatı Başkent’e adeta çıkarma yaptı. 300 otobüsle Ankara’ya giden İzmirli partililer kongre salonda ‘Binali Yıldırım’ yazılı tişörtler giydi.

YENİ ‘A TAKIMI’NA KİMLERİN GİRMESİ BEKLENİYOR' 

Yıldırım’ın genel başkanlığını ilan edeceği bugün partinin yeni Merkez Karar Yürütme Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu da seçilecek.

Seçim öncesi İzmir cephesinde de büyük heyecan var. Kulisler hareketlenirken İzmir’den Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar ile diğer İzmir Milletvekilleri Atilla Kaya ve Hamza Dağ’ın da MKYK’ya girmesine kesin gözüyle bakılıyor. Öte yandan AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli’nin de yeni dönemde de MDK’da yer alması bekleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.