Dolar 32,5303
%0.13
Euro 34,9399
%-0.09
Altın 2.437,080
%0.03
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Arena'da Soma şoku

Arena'da Soma şoku

TÜRKİYE Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi tarafından Soma yararına düzenlenen 45. Ege Dostluk Kupası'nın ilk mücadelesi olan Altınordu-Nazilli Belediyespor müsabakasına taraftarlar ilgi göstermedi. Kapatılan Alsancak Stadı yerine Buca Arena'da oynanan maça 250 kadar futbolsever geldi.

  • Ege Postası
  • 22.08.2014 - 09:30
BİR dönem Bucaspor'da görev yapan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Altınordu Genel Kaptanı Sedat Gündoğdu ve İdari Menajer Murat Dizdar 2 yıl sonra Buca Arena'ya ayak bastı. Geçen sezon Buca forması giyen Berkay da ilk kez Altınordu formasıyla Arena'da mücadele etti.

Yusuf eski takımına karşı
ALTINORDU'nun transfer döneminde Nazilli Belediyespor'dan kadrosuna kattığı stoper Yusuf Abdioğlu, eksi takımına karşı forma giydi. Maçtan önce geçen sezon birlikte mücadele ettiği takım arkadaşlarıyla hasret gideren Yusuf, ilk on birde kendine yer buldu. Şeytan'ın 2 gün önce kadrosuna kattığı Adana Demirsporlu Yusuf Akyel 18 kişilik kadroya alınırken, Başakşehir'den gelen İbrahim Yılmaz ise kadroya alınmadı.

Soma'ya soyunma odası yok
ALSANCAK Stadı'nın kapatılması sebebiyle TSYD Turnuvası'nın alındığı Buca Arena Stadı'nda bir takım aksaklıklar yaşandı. Altınordu-Nazilli Belediyespor maçının oynandığı sırada stada gelen Somaspor'a soyunma odası bulunamadı. Yetkililerin uzun uğraşları sonunda Somasporlu oyunculara oda bulundu. Buca Arena'nın skorboardu çalışmazken, stadın internet bağlantısında da sorunlar yaşandı.
Kaptan ve hakemlere plaket verildi
ALTINORDU-Nazilli Belediyespor karşılaşması öncesi TSYD İzmir Şubesi Genel Sekreteri Gökhan Özyurtlu kaptanlara çiçek, maçın hakemlerine plaket takdim etti. TSYD tarafından hazırlanan şampiyonluk kupası da stada getirildi.

Bucalılar protokol tribününde
BUCASPOR Başkanı Hüsnü Kaya, Teknik Direktör Sait Karafırtınalar ve Sportif Direktör Cenk Tekelioğlu statlarında oynan Altınordu-Nazilli Belediyespor maçını izledi. Altınordu'yu temsilen yönetim kurulu üyesi Barış Orhunbilge, Nazilli Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Haluk Alıcık ile Aydınspor 1923 eski Sportif Direktörü Ümit Turmuş da karşılaşmayı takip etti. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.