Dolar 32,5494
%0.11
Euro 34,8894
%0.65
Altın 2.430,540
%-0.09
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aradığı kızını siparişle buldu

Aradığı kızını siparişle buldu

İzmirli talihsiz anne, 12 yıl önce yoksulluk nedeniyle evlatlık verip izini kaybettiği yavrusunu internetten sattığı kıyafete alıcı olunca buldu.

  • Ege Postası
  • 23.10.2014 - 09:28
Sol gözü görmeyen H.E’nin (39) 12 yıllık evlat hasreti internette alışveriş sayesinde sona erdi.

EŞİ TERK ETTİ

Yürek burkan dramın kahramanı H.E, 18 yıl önce İzmir’de imam nikahıyla evlendiği TIR şoförü İ.A. ile mutlu geçen ilk ayların ardından çocuk sahibi olmaya karar verdi. Beraberliklerinin 1’inci yılı sonunda kız çocukları olan çiftin arası H.E’nin geçirdiği trafik kazasıyla açıldı.
Kazada sol gözünü kaybeden H.E, kocası tarafından 5 yaşındaki kızıyla terk edildi. Kendisine resmi nikah kıymayan kocasından umudu kesen talihsiz kadın, maddi imkansızlıklar nedeniyle canı kadar sevdiği kızı S.A’ya bakamayacak
hale geldi. Çok sevdiği kızını başka bir aileye vermek zorunda kaldı.  

HAYATA TUTUNMAYA ÇALIŞTI

Hayatla mücadelesini tek başına sürdüren talihsiz kadın iş için çaldığı her kapıdan engelli olduğu için geri çevirilince bir kez daha yıkıldı. Talihsiz anne H.E, kızından ayrı, yokluk ve acı içindeki hayatında son çare fabrikalardan ucuza satın aldığı kıyafetleri internetten satmaya karar verdi.

ÇALMADIK KAPI BIRAKMADI

Başta parlak gitmeyen işi bir yıl sonra para kazandırmaya başladı. Eline hatırı sayılır para geçen H.E, ilk iş olarak kızını aramaya başladı.
Evlatlık verdiği ailenin izini bulan anne, “S.A. bizi terk edeli 5 yıl oldu” cevabı alınca üçüncü kez dünyası başına yıkıldı. Talihsiz
anne, çalmadık kapı bırakmamasına rağmen kızının izini bulamadı. Karakollara da başvuran H.E, tam umudu kesmişti ki internette yaptığı iş onun kızına ulaşmasında vesile oldu.

MÜŞTERiSi KIZI ÇIKTI

H.E, satışa çıkardığı bir kıyafete talip olan kişinin kızıyla aynı isim soy isme sahip olduğunu fark edince heyecanlandı. Fotoğrafta da 12 yıldır hasret kaldığı kızını görünce gözyaşına boğuldu. Hemen internette mesajla gerçeği kızına anlattı ama beklediği karşılığı bulamadı. Sipariş için verilen adrese İstanbul’a kadar giden anne, kızı tarafından istenmedi. Bir ay kızının arkadaşlarıyla yaşadığı evin önünde adeta kamp kuran anne, kızının konuşmayı kabul etmesiyle gerçeği anlattı. Çocukluk fotoğraflarını gösterdi. S.A, annesi olduğuna inandığı H.E. ile İstanbul’da yeni hayata başladı. (BUGÜN GAZETESİ)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.