Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Araç Sahibi Olmanın En Ucuz Yolu

Araç Sahibi Olmanın En Ucuz Yolu

Hayallerinizi Ertelemeyin.Herkesin hayalinde olan bir araç vardır. Bu anlamda Reis Bireysel Kiralama firmasının yıllık araç kiralama hizmeti ile hayalinizdeki aracı yükleri ile edinmek zorunda kalmazsınız.

  • Ege Postası
  • 20.11.2017 - 13:34

 

Herkesin hayalinde olan bir araç vardır. Bu anlamda Reis Bireysel Kiralama firmasının hizmeti ile hayalinizdeki aracı yükleri ile edinmek zorunda kalmazsınız. Operasyonel olarak araç kiralamanın bütün avantajlarını ve kolaylıklarını bütün müşterilerine sunan Reis Bireysel Kiralama, Türkiye’nin bütün illerine yıllık araç kiralama hizmeti vermektedir.

 Türkiye’de bir ilk olarak görülen yenilikçi sistemi sunan Reis Bireysel Kiralama, hizmeti ile bireysel müşterilerine de en az 6 ay en fazla 12 ay süre ile uzun dönem araç kiralama fırsatı sunmaktadır. Bireysel sürücüler de aynı şirketler gibi çok büyük bütçeler ile araç satın almak yerine, istedikleri model ve marka araçları en uygun fiyata kiralama seçeneğine ulaşabilmektedir. Ayrıca lastik, sigorta, hasar yönetimi, periyodik bakım, 7/24 yol yardım hizmeti ve MTV gibi yükleri de Reis Bireysel Kiralama sizler adına üstlenmektedir.

 Üstün Kalite Standartlarında Hizmet

Güçlü finansal yapısı ve sektör deneyimi ile müşteri odaklı hizmet veren Reis Bireysel Kiralama, Türkiye’deki bütün bölgeleri kapsayan hizmet sunmaktadır. Hizmet kalitesi ile farkını ortaya koyan Reis Bireysel Kiralama, üstün kalite standartlarında sunduğu hizmet ile sektörde önde gelen firmalardan biri olmuştur.

Bireysel uzun dönem kiraladığınız araç arıza ya da kaza nedeni ile yolda kaldığında endişelenmenize gerek yoktur. Türkiye’nin her noktasına yol yardım hizmeti sunan Reis Bireysel Kiralama, isterseniz sizlere yedek araç temin etmektedir. Bunun yanında isteyen sürücülerin yoluna uçak ya da otobüs ile devam etmelerini de sağlayan Reis Bireysel Kiralama firması, konaklama seçenekleri de sunmaktadır.

konusunda da müşterilerine kolaylık sağlayan Reis Bireysel Kiralama, 6 aydan başlayan ve 12 aya kadar süren seçenekleri ile 900 TL’den başlayan fiyatlar sunmaktadır. İstediğiniz aracı seçebilir ve anahtar teslim hizmeti ile aracınıza anında kavuşabilirsiniz.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.