Dolar 32,3731
%-0.33
Euro 34,7144
%-0.26
Altın 2.399,210
%-0.97
Bist-100 10.159,00
%1.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Apartman'da Atatürk sergisi

Apartman'da Atatürk sergisi

Karabağlar’ın Hatay semtinde yaşayan emekli mali müşavir Günhan Bağtaş, komşusu Uğur Pirinçal ile birlikte apartman girişine Kurtuluş Savaşı’nı anlatan bir sergi açtı.

  • Ege Postası
  • 20.10.2014 - 11:31
Gülsüm Hanım apartmanında 23 yıldır apartman yöneticisi olarak görev yapan emekli mali müşavir Günhan Bağtaş, komşusu Uğur Pirinçal ile birlikte apartmanın girişini Atatürk resimleriyle donattı.

Kurtuluş Savaşı’nı içeren fotoğraflar bölge halkının da yoğun ilgisiyle karşılandı.Sergiyi Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu,  CHP İzmir Milletvekili Musa Çam ile birlikte gezdi ve bu sergiyi hazırlamasından dolayı Günhan Bağtaş'ı tebrik ettiler.

2013 yılında komşusu ile yaptığı bu serginin apartman sakinleri tarafından da destek bulduğunu belirten Bağtaş, sergi için Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ve İzmir Milletvekili Musa Çam' ı davet etti ve fotoğraflara ilişkin bilgiler verdi. Cumhuriyeti anlamayanlara ve bilmeyenlere anlatmak için bu sergiyi hazırladıklarını söyleyen Bağtaş “Kurtuluş Savaşı’nda o günleri yaşayan insanlarımıza vefa borcumuz var. İzmir'in her yerinde apartmanlarda bu sergiler açılmalıdır.” dedi.
Başkan Selvitopu ve İzmir Milletvekili Musa Çam da sergiyi çok beğendiklerini belirterek Bağtaş'ı tebrik ettiler.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.