Dolar 32,2100
%0.1
Euro 35,0086
%0.06
Altın 2.512,280
%0.07
Bist-100 10.740,00
%0.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ankara'da kritik görüşme bir de randevu talebi

Ankara'da kritik görüşme bir de randevu talebi

Başbakan Binali Yıldırım ile CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bir araya geldi. Saat 10.00'da başlayan görüşme yaklaşık 1 saat 45 dakika sürdü. Görüşmede, Kanun Hükmünde Kararnameler konuşuldu.

  • Ege Postası
  • 22.09.2016 - 10:45

CHP Genel Baskanı Kemal Kılıçdaroğlu Başbakan Binali Yıldırım’ı parti genel merkezinde ziyaret etti. Yıldırım, Kılıçdaroğlu’nu protokol kapısında karşıladı. Saat 10.00'da başlayan görüşme yaklaşık 1 saat 45 dakika sürdü. Görüşmenin ardından Başbakan Yıldırım, Kılıçdaroğlu'nu makam aracına kadar uğurladı.

Başbakan Yıldırım ile CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun görüşmesinde, mini anayasa değişikliği konusundaki çalışmalar değerlendirilerek bu çalışmaların bir an önce uzlaşma ile sonuçlandırılması konusunda ortak görüşün benimsendiği bildirildi.

Kılıçdaroğlu: OHAL'e makul gerekçe şart

FETÖ SORUŞTURMASI

Başbakan Yıldırım ile CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu görüşmesinde, Fetullahçı Terör Örgütü soruşturması ele alındı. Yıldırım görüşmede, bu konuda titiz bir çalışma yürütüldüğünü belirtti. Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Yıldırım ile Kılıçdaroğlu görüşmesinde, FETÖ soruşturması konusu ele alındı. Görüşmede, Başbakan Yıldırım, bu konuda titiz bir çalışma yürütüldüğünü, bu amaçla şikayetlerin değerlendirilmesi için her ilde valilikler bünyesinde kurullar oluşturulduğunu ifade etti.  Kılıçdaroğlu ile görüşen Başbakan Yıldırım'ın, terörle mücadele konularının yanı sıra Suriye'de yürütülen Fırat Kalkanı Harekatıyla ilgili Kılıçdaroğlu'na bilgi verdiği bildirildi.

Öte yandan Başbakan Binali Yıldırım, MHP lideri Bahçeli'den bugün için randevu talep etti.

Başbakan Binali Yıldırım'ın görüşme talebine MHP'den yanıt geldi. MHP yönetimi, görüşmeye dair yanıt için Anayasa Komisyonu toplantısını bekleyeceklerini açıkladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.