Dolar 32,3687
%0.16
Euro 34,9655
%-0.28
Altın 2.325,510
%0.22
Bist-100 9,13
%0.6

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ankara'da eski sevgili dehşet saçtı: 3 ölü

Ankara'da eski sevgili dehşet saçtı: 3 ölü

Ankara'da ayrıldığı kız arkadaşının başka biriyle evlendireceğini öğrenen kişi dehşet saçtı. Ayrıldığı kız arkadaşının ailesinin evine gelen kişi, eski kız arkadaşını öldürdükten sonra intihar etti. Olay sırasında evde bulunan kızın annesi de kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

  • Ege Postası
  • 05.02.2016 - 20:06
Ankara Elvankent'te yaşayan 20 yaşındaki Nesrin A.'nın erkek arkadaşı Serkan G. ile birlikteliğine Nesrin A.'nın ailesi karşı çıktı. Bir süre sonra Nesrin A. ile Serkan G. ayrıldı. 

Serkan G. ayrıldığı kız arkadaşı Nesrin A.'nın başka biri ile evlendirileceğini duyunca Nesrin A.'nın yaşadığı eve geldi. Serkan G. ayrıldığı kız arkadaşının ailesi ile konuşmaya başladı. Çıkan tartışmanın ardından Serkan G., Nesrin A'yı vurduktan sonra intihar etti.  

Serkan G. ve Nesrin A. olay yerinde hayatını kaybetti. Olay sırasında evde bulunan Nesrin A.'nın annesi Nurhayat A. ise kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan anne Nurhayat A. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayın yaşandığı evde polisin yaptığı incelemenin ardından Serkan G. ve Nesrin A'nın cenazeleri alınarak  Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.